ΣΙΝΕΜΑ

Punisher, μπαρουτοκαπνισμένος Jon Snow και Mr. Robot: 10 τρέιλερ που πρέπει να δεις

Όλα τα τρέιλερ που δεν πρέπει να χάσεις αυτήν την εβδομάδα.

Και Marvel έχουμε, και διαταραχές προσωπικότητας έχουμε, και Φεστιβάλ Βενετίας έχουμε, και Jon Snow έχουμε, και πολλά ακόμη έχουμε.

Για να δούμε τι θα δούμε.

The Punisher

Μετά τους Defenders, η νετφλιξική Marvel το γυρίζει ξανά στις σόλο σειρές με το ‘Punisher’.

Πρεμιέρα: 2017 στο Netflix

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Και Legion και Arrow: Στη σειρά όλες οι υπερηρωικές σειρές της χρονιάς

Mr. Robot

Έχεις εκπλαγεί που ο Elliot ζει; Προφανώς και όχι. Θα συντονιστείς όμως στην 3η σεζόν, γιατί εκτός από σκευωρίες θα έχουμε και Bobby Cannavale.

Πρεμιέρα: 11 Οκτωβρίου

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο δημιουργός του ‘Mr. Robot’ είναι πολύ κακός χάκερ

Gunpowder

Ο Jon Snow δήλωσε υποταγή τελικά στη Daenerys, αλλά ο Robert Catesby δεν τα πήγαινε εξίσου καλά με τον βασιλιά James I. Το ‘Gunpowder’ είναι μία μίνι σειρά του BBC One για την πραγματική απόπειρα δολοφονίας εναντίον του βασιλιά από τον Catesby, με συμπρωταγωνιστές του Kit Harington τους Liv Tyler, Mark Gatiss, Peter Mullan και Tom Cullen.

Πρεμιέρα: Φθινόπωρο 2017

Downsizing

Νορβηγοί επιστήμονες λύνουν το πρόβλημα του υπερπληθυσμού καταφέρνοντας να σμικρύνουν ανθρώπους σε μέγεθος 5 ιντσών, και προτείνοντας ένα 200ετές πλάνος πλήρους σμίκνρυνσης. Όχι σε κάποια ταινία του Gondry αυτό, ο νέος Alexander Payne είναι, ο βραβευμένος με Όσκαρ δημιουργός ευαίσθητων χαμηλών τόνων δραμάτων σαν το ‘Nebraska’ και το ‘Sideways’. Με Matt Damon και Kristen Wiig.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Review: Downsizing’: Αγάπη μου, συρρίκνωσα τον Matt Damon

Πρεμιέρα: 22 Δεκεμβρίου (για την Αμερική)

Brawl In Cell Block 99

O σκηνοθέτης του γουέστερν τρόμου ‘Bone Tomahawk’ γυρίζει μια ταινία που έχει να κάνει με σύρραξη σε φυλακή, δηλαδή ναι, πού υπογράφω. Ο Vince Vaughn συνεχίζει να το κάνει σωστά.

Πρεμιέρα: –

You Were Never Really Here

Επαγγελματίας εκτελεστής, πρώην FBI, αναλαμβάνει να σώσει κορίτσι από σοκαριστικό (και σοκαριστικά δημόσιο) κύκλωμα παιδεραστείας. Περισσότερο Antonioni και ‘Taxi Driver’ παρά ‘Taken’, το φιλμ εστιάζει στην υπαρξιακή τραγωδία του ήρωα, ένα απίστευτα σκληρό και βίαιο ταξίδι στην κόλαση πρακτικά δίχως δράση.  και, δεν ξέρω, 7 Όσκαρ. Η αγαπημένη μας ταινία στο φετινό Διαγωνιστικό Τμήμα των Καννών.

Πρεμιέρα: –

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

‘You Were Never Really Here’ και άλλες ταινίες του Διαγωνιστικού Καννών
Όλες οι ταινίες που είδαμε στις Κάννες

Mindhunter

Μετά το ‘House of Cards’, ο David Fincher ξαναχτυπά στην τηλεόραση και φέρνει την Anna Torv (‘Fringe’) μαζί του. Είμαστε πάρα πολύ έτοιμοι.

Πρεμιέρα: 13 Οκτωβρίου στο Netflix

Wormwood

Ντοκιμαντέρ 6 επεισοδίων του βραβευμένου με Όσκαρ Error Morris για τα πειράματα που έκανε η CIA με LSD σε ανυποψίαστους ανθρώπους στα ’50s, σε μίξη δραματοποιημένων σκηνών με ηθοποιούς όπως ο Peter Sarsgaard και συνεντεύξεων από τους εμπλεκόμενους.

Πρεμιέρα: 15 Δεκεμβρίου

God’s Own Country

Βρετανικό ‘Brokeback Mountain’ χαρακτηρίστηκε για πολλούς, για άλλους ακόμη καλύτερο. Διαμαντάκι από το φετινό Sundance Festival.

Πρεμιέρα: 27 Οκτωβρίου (για την Αμερική)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Όλα κρατάμε από το φετινό Sundance

Long Shot

Ο Larry David έχει βγάλει άνθρωπο από τη φυλακή. Όχι στο ‘Curb Your Enthusiasm’, στην πραγματική ζωή. Ο Juan Catalan είχε συλληφθεί για τη δολοφονία ενός 16χρονου κοριτσιού, μέχρι που θυμήθηκε ότι την ώρα που έγινε ο φόνος, εκείνος έβλεπε baseball στο γήπεδο όπου έκανε γυρίσματα η γνωστή σειρά. Η παραγωγή τον βρήκε στο background του footage και τα υπόλοιπα τα καταγράφει το Netflix.

Πρεμιέρα: 29 Σεπτεμβρίου

Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House

Ο Liam Neeson είναι ο Deep Throat, ο πράκτορας του FBI που αποκάλυψε το σκάνδαλο του Watergate. Μαζί του η Diane Lane, ο Tony Goldwyn και ο Michael C. Hall.

Πρεμιέρα: 29 Σεπτεμβρίου (για την Αμερική)