ΣΙΝΕΜΑ

Ο πρώτος μετα-οσκαρικός ρόλος του Gary Oldman θέλει να σε σκοτώσει

Από πρωθυπουργός της Αγγλίας σε δαιμονικό Α.Ι.

Έχουμε μιλήσει ξανά για επιλογές ηθοποιών που μας ξάφνιασαν την μετα-οσκαρική περίοδό τους. Ο νέος ρόλος του Gary Oldman στο ‘ΤΑΥ’ είναι μία ακόμη – καλοδεχούμενη – προσθήκη στη λίστα μας. Κάνε πέρα, Τσώρτσιλ.

Έρχεται το δαιμονικό A.I. που κρατά την αγαπημένη μας Scream Queen, Maika Monroe, εγκλωβισμένη στο σπίτι ενός σαδιστή επιστήμονα.

Το ‘ΤΑΥ’  είναι ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας του παραγωγού David Goyer, σκηνοθέτη και σεναριογράφου της τριλογίας Batman (‘Batman Begins’, ‘The Dark Knight Rises’ και ‘Man of Steel’) με πρωταγωνιστές τους Maika Monroe (‘It Follows’) και Ed Skrein (‘Game Of Thrones’), ενώ ο Gary Oldman δίνει τη φωνή του στον Tau. Ένα ρομπότ με ανώτερη τεχνητή νοημοσύνη, το οποίο έχει κατασκεύασε ο απαγωγέας της, Alex (Skrein).

Η Julia πρέπει σε μικρό χρονικό διάστημα να κερδίσει την εμπιστοσύνη τoυ Tau, να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ ανθρώπου και μηχανής ώστε να αποφύγει τον βέβαιο θάνατο. Πρόκειται για το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Federico D’Alessandro, ο οποίος έχει διατελέσει animatics supervisor στην Marvel (‘Doctor Strange’, ‘Ant-Man’, ‘Avengers: Age of Ultron’), ενώ το σενάριο είναι της Noga Landau του υποτιμημένου ‘The Magicians’.

Η ταινία είναι μία παραγωγή του Hercules Film Fund και της Rhea Films. Το Hercules Film Fund που διευθύνεται από τον Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση επικεντρώνεται στη χρηματοδότηση ανεξάρτητων κινηματογραφικών παραγωγών, κυρίως στις ΗΠΑ και Ευρώπη. Μέχρι σήμερα, το fund έχει χρηματοδοτήσει αρκετές παραγωγές κινηματογραφικών ταινιών, όπως το ‘American Made’ με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise, το ‘Unicorn Store’ με πρωταγωνίστρια την βραβευμένη με Oscar Brie Larson, αλλά και το ‘Good Time’ για το οποίο μιλήσαμε από κοντά με τον Robert Pattinson.

* Το ‘Ταυ’ θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουνίου στο Netflix. Απόλαυσέ το μαζί με άλλες σειρές και ταινίες, και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με έως και 6 μήνες δώρο ΜΟΝΟ με την WIND VISION. H προσφορά με δώρο έως 6 μήνες Netflix ισχύει για αιτήσεις έως 30/6/18.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Συνέντευξη: Ο Ρόμπερτ Πάτινσον θα ήθελε να δουλέψει με τον Γκοντάρ