ΣΙΝΕΜΑ

Tomb Raider: Επιτέλους έχουμε τρέιλερ

Η Alicia Vikander ξεκινά τη δική της περιπέτεια ως Lara Croft.

Μετά την τεράστια επιτυχία που είχε το ανανεωμένο ‘Tomb Raider’ το 2013 ήταν θέμα χρόνου να ανανεωθεί και το κινηματογραφικό franchise του video game. Ο κλήρος έπεσε στην τότε σταθερά ανερχόμενη, νυν Οσκαρούχο Alicia Vikander για να υποδυθεί τη Lara Croft και οι πρώτες φωτογραφίες της από τα γυρίσματα που έσκασαν κάπου τον περασμένο χειμώνα, είχαν πείσει και τους φανατικότερους των φανατικών για τη μεταμόρφωσή της.

Το πρώτο τρέιλερ και αυτό το behind-the-scenes βίντεο θα τους πείσει ακόμη περισσότερο:

Η Lara της Vikander θα είναι η 21χρονη ανεξάρτητη κόρη ενός εκκεντρικού εξερευνητή που εξαφανίστηκε πριν καλά-καλά φτάσει στην εφηβεία της. Πλέον τα βγάζει δύσκολα πέρα ως κούριερ στο ανατολικό Λονδίνο αδιαφορώντας για τις σπουδές της και κρατώντας αποστάσεις από την αυτοκρατορία που έστησε ο πατέρας της.

Στην πραγματικότητα δεν έχει δεχθεί ακόμη την απουσία του κι έτσι αποφασίζει να διερευνήσει τον μυστηριώδη θάνατό του. Αυτό όμως πρακτικά σημαίνει έναν απομακρυσμένο προορισμό κοντά στις ακτές της Ιαπωνίας, την τελευταία περιοχή που είναι γνωστό ότι βρέθηκε ο πατέρας της.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Νορβηγός Roar Uthaug του ‘The Wave’, ένας δημιουργός που χρησιμοποίησε πανέξυπνα όλα τα κλισέ ταινιών καταστροφής για να φτιάξει τελικά ένα φιλμ με έμφαση στον άνθρωπο, οπότε αν ελπίζεις ότι θα σε ικανοποιήσει το νέο ‘Tomb Raider’ είσαι σε καλό δρόμο κι εσύ και όσοι θέλουν να δουν και μια καλή ταινία από video game.

Μαζί με τη Vikander θα εμφανιστούν οι Walton Goggins (‘Justified’, ‘Sons of Anarchy’), Dominic West (‘The Wire’), Hannah John-Karen (‘Killjoys’) και Daniel Wu.

* Το ‘Tomb Raider: Lara Croft’ θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαρτίου του 2018 από την Tanweer.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

H Alicia Vikander γίνεται η Lara Croft στα γυρίσματα του ‘Tomb Raider’