X-MEN

Ο Josh Brolin έφαγε βρωμόξυλο στα γυρίσματα του ‘Deadpool 2’

Ο Josh Brolin θα έχει πάντα να λέει ότι δε μάσησε στα γυρίσματα του 'Deadpool 2'.

“Beat to shit” το περιέγραψε για να είμαστε ακριβείς.

Τη φάση του Josh Brolin στο ‘Deadpool 2’ την παρακολουθήσαμε και τη μοιραστήκαμε μαζί σου απ’ όταν έχτιζε της κορμάρας του τον μύθο με βάρη και δήλωνε #RyanReynoldsIsMyBitch στα hashtag του.

Απ’ ότι φάνηκε όμως, σύμφωνα με τη μυρωδιά που πήραμε από την πρόσφατη συνέντευξή του στο Collider με αφορμή τη νέα του ταινία ‘Ριψοκίνδυνοι Άνδρες’ (‘Only the Brave’) το σώμα δεν το έχτισε μόνο για να ενσαρκώσει απόλυτα τον σκληροτράχηλο μεταλλαγμένο σφίχτη Cable στο sequel που γύρισε για τον Merc With A Mouth ο David Leitch (‘John Wick’), αλλά και για να αντέχει όσο το δυνατόν περισσότερο στα κλωτσομπουνίδια που θα ‘τρωγε.

“[Ο David] ξέρει σε τι είναι καλός κι αυτό νομίζω είναι πολύ έξυπνο. Έχει πολλή δράση μέσα. Το tease είναι ότι μιλάμε για έναν τύπο 49 ετών που πατάει στα 50 και είναι στην καλύτερη φόρμα της ζωής του, εξωτερικά κυρίως, κι έτσι κι εγώ ήμουν πολύ πειθαρχημένος κατά τη διάρκεια όλου αυτού. Με πλάκωσαν στο ξύλο στην ταινία αυτή (βλ. το “beat to shit” που λέγαμε παραπάνω). Εγώ αυτό ξέρω. Είχα stuntmen να με πετάνε από δω κι από κει. Έχω πρόβλημα στον ώμο, έχω πρόβλημα στο γόνατο που πρέπει να αντιμετωπίσω, αλλά τα βγάλαμε πέρα. Τα καταφέραμε. Το πίεσα το πράγμα και υπέφερα εξαιτίας αυτού”.

Η υπόλοιπη συνομιλία επικεντρώθηκε στο περίπλοκο origin του Cable και στην προετοιμασία της ταινίας ‘X-Force’ που γνωρίζουμε ότι μέσα στα πλάνα της 20th Century Fox.

“Δε θα σας πω για πόσο βρίσκομαι μέσα στην ταινία, αλλά είναι οι συστάσεις του με το κοινό, και νομίζω ότι αυτή η γνωριμία – ακόμα και στα μικρά promo και teaser που μου έχει δείξει ο David – είναι αποκάλυψη σωστή. Δε νομίζω ότι προσπαθούμε να κρύψουμε το γεγονός ότι αυτή είναι η αρχή του Cable και όχι το τέλος του. Όταν κρατάς κρυφά κάποια πράγματα για τον χαρακτήρα υπάρχει μια ατμόσφαιρα μυστηρίου, οπότε όταν φτάσουμε τελικά στο ‘X-Force’, θα δείτε τον τύπο αυτόν ολοκληρωμένα. Υπάρχουν πολλά ακόμα να αποκαλύψουμε, αλλά έχουμε άλλες 3 ταινίες γι’ αυτό”.

Ο Brolin, πέραν του ‘Deadpool 2’ έχει υπογράψει για το ‘X-Force’ και για δύο ακόμα ανώνυμες προς το παρόν ταινίες, ενώ τα γυρίσματα του δεύτερου ‘Deadpool’ σημαδεύτηκαν από τον θάνατο της μοτοσικλετίστριας και stuntwoman Joi ‘SJ’ Harris, της πρώτης Αφροαμερικανής γυναίκας με ειδική άδεια διαγωνισμού στους αγώνες της American Motorcycle Association. Η παραγωγή συνεχίστηκε 48 ώρες μετά το περιστατικό, με το καστ και το συνεργείο να κρατούν ενός λεπτού σιγή προς τιμήν της.

* Το ‘Deadpool 2’ θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2018.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Deadpool πάει X-Men στην πρώτη φωτογραφία του σίκουελ
Manchester United – ‘Deadpool’ σημειώσατε Χ
Ο Deadpool ζητάει Όσκαρ με το ασόβαρο βίντεο της εβδομάδας