ΜΟΥΣΙΚΗ

Bandage on Tour, μέρα 10η: Ποδόσφαιρο και μαύρα πρόβατα

Οι Bandage μας γράφουν το ημερολόγιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας.

Κάθε μέρα για τις επόμενες 2 βδομάδες, η πανκ μπάντα Bandage θα μας γράφει ένα γράμμα από το βαν της ευρωπαϊκής τους περιοδείας. Πολλά live, πολλές εικόνες, πολλή μουσική και πολλά χιλιόμετρα μας περιμένουν.

***

Μέρα Δέκατη.

Φεύγοντας από το σπίτι του φιλόξενου Tom και αφού ο Νίκος έκανε την πρωινή  του γυμναστική στο τραμπολίνο της αυλής ,κατευθυνθήκαμε προς τα σύνορα της Σλοβενίας την οποία και διασχίσαμε, περνώντας έπειτα και από Κροατία, για να καταλήξουμε στον τελικό μας προορισμό, το Novi Sad της Σερβίας.

Φτάνοντας, μετά από ένα ακόμη κουραστικό και μακρύ ταξίδι, στο CK13 όπου θα γινόταν το live βρήκαμε τον διοργανωτή και καλό μας φίλο Bojan να μας μαγειρεύει μια μανιταρόσουπα. Αγκαλιές, φιλιά και γρήγορο ξεφόρτωμα του βαν ώστε να στήσουμε το stage και να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους.

 

Τελειώνοντας το soundcheck δέκα λεπτά εντέλει πριν την ώρα όπου θα ξεκινούσε το live θεωρητικά, ήρθε η στιγμή της vegan σούπας του Bojan. Απερίγραπτη…

Οι Pale Oaks άνοιξαν το live μεταφέροντας ένα όμορφο vibe στον κόσμο ο οποίος είχε γεμίσει τον χώρο. Against the Odds στην συνέχεια. Ντόπιο, μελωδικό, hardcore, μπόμπα. Τσεκάρετε τους, θα μας έρθουν λογικά στα κοντά Ελλάδα.

Bandage, πανικός και τέλος. Κλείνοντας την μέρα με μια βόλτα στο κέντρο της πόλης καταλήξαμε στο Black Sheep, το στέκι ουσιαστικά των παιδιών που εμπλέκονται στην όλη πανκ φάση, πίνοντας της τελευταίες μπίρες και παίζοντας ποδοσφαιράκι με τον Τάκη να μας βάζει τα γυαλιά.

Next stop Sofia

*Bandage Tour: tour info | facebook | bandcamp | instagram

Οι Bandage κλείνουν την περιοδεία τους το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο Six Dogs. Κάθε μέρα θα μας γράφουν από το πούλμαν της περιοδείας.

BANDAGE ON TOUR:

Μια πανκ περιοδεία στα Βαλκάνια
Μέρα 1: Θεσσαλονίκη
Μέρα 2: Βελιγράδι
Μέρα 3: Στο κέντρο του Βελιγραδίου
Μέρα 4: Από το Βελιγράδι στη Βιέννη
Μέρα 5: Βιέννη και διπλός ελληνικός
Μέρα 6-7: Live σε κτίριο πρώην φυλακών
Μέρα 8η: Το youth center στον πρώτο όροφο
Μέρα 9η: Κάστρα, chili και ομίχλη