ΜΟΥΣΙΚΗ

Bandage on Tour, μέρα 12η: Λάρισα σημαίνει καταστροφή

Οι Bandage μας γράφουν το ημερολόγιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας.

Κάθε μέρα για τις επόμενες 2 βδομάδες, η πανκ μπάντα Bandage θα μας γράφει ένα γράμμα από το βαν της ευρωπαϊκής τους περιοδείας. Πολλά live, πολλές εικόνες, πολλή μουσική και πολλά χιλιόμετρα μας περιμένουν.

***

Μέρα δωδέκατη.

Οκ, άλλο ένα κεφάλαιο κλείνει… Γυρνάμε στην Ελλάδα για τα τελευταία μας 2 live στην Λάρισα και στον Βόλο και έρχεται αυτή η στιγμή που πρέπει να αντιμετωπισεις το εξής συναίσθημα. Γυρνας στην χώρα σου, στην καθημερινότητα και τη ρουτίνα σου ύστερα από 12 μέρες στο δρόμο, παίζοντας σε μέρη που δε θα το φανταζόσουν αν δεν το είχες ζήσει, μοιράζοντας στιγμές άλλοτε όμορφες, άλλοτε δύσκολες (όχι απαραίτητα άσχημες) με ανθρώπους που αγαπάς και με φίλους, που εάν δεν υπήρχε η μουσική ίσως να μην γνώριζες ποτέ! Έτσι πάει και έτσι θα είναι πάντα γιατί δυστυχώς (μπορεί κ ευτυχώς) όλα τα όμορφα τελειώνουν κάποια στιγμή και μένουν εκεί για να τα θυμάσαι.

Τέλος πάντων, αρκετά με τα ψυχολογικά… Σήμερα Λάρισα και Λάρισα σημαίνει καταστροφή! Κάθε φορά!

Το σημερινό line up περιέχει ακραία καλοπέραση. Τους Λαρισαίους Wasted Days (ντόπιο,επιθετικό, ωμό ροκ εν ρολ) και τους Despite Everything, με τους οποίους συναντιόμαστε σήμερα, καθώς έχουν ξεκινήσει την ελληνική τους περιοδεία για την προωθήσει του ολοκαινούργιου δίσκου τους “Trails”! Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και μάθετε για αυτούς, ακούστε τους και αγοράστε τον δίσκο. Ίσως από τα καλύτερα πανκ ροκ σχήματα που έχει βγάλει η χώρα μας ever! Ανυπομονούμε να συναντήσουμε όλους τους ανθρώπους μας από τη Λάρισα (και μη) και να γίνουμε παραδοσιακά χάλια. Τα λέμε αύριο (αν υπάρχουμε…).

*Bandage Tour: tour info | facebook | bandcamp | instagram

Οι Bandage κλείνουν την περιοδεία τους το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο Six Dogs. Κάθε μέρα θα μας γράφουν από το πούλμαν της περιοδείας.

BANDAGE ON TOUR:

Μια πανκ περιοδεία στα Βαλκάνια
Μέρα 1: Θεσσαλονίκη
Μέρα 2: Βελιγράδι
Μέρα 3: Στο κέντρο του Βελιγραδίου
Μέρα 4: Από το Βελιγράδι στη Βιέννη
Μέρα 5: Βιέννη και διπλός ελληνικός
Μέρα 6-7: Live σε κτίριο πρώην φυλακών
Μέρα 8η: Το youth center στον πρώτο όροφο
Μέρα 9η: Κάστρα, chili και ομίχλη
Μέρα 10η: Novi Sad
Μέρα 11η: Φτάνοντας στη Σόφια