THE X FACTOR

Ένα Viral Ακόμα: Όταν ο Ίαν έκανε feat. τον Χρήστο Δάντη

Μας το είπαν, μας το έταξαν, μας το έδωσαν. Η επανεκτέλεση στο 'Ένα Τραγούδι Ακόμα' κυκλοφορεί.

Ένα κείμενο ακόμα, για τον Ίαν.

Λοιπόν, πριν αρχίσω να ευχαριστώ τον Ίαν που μας έβαλε στην ψυχολογία της ‘Ρουβίτσας’ και των δυνατών ’90s θέλω να πω ένα συγνώμη αν με τον τίτλο έκανες εικόνα τον Χρήστο Δάντη να χορεύει όπως τα πιγκουινάκια στο ‘Happy Feet’. Αν πάλι δεν, τότε πες ότι δεν διάβασες αυτήν την πρόταση γιατί λογικά το μυαλό σου πάει για αυτανάφλεξη. Και είναι ακόμα Δευτέρα.

Τέλος πάντων, το θέμα είναι άλλο και έχει μέσα στην ίδια πρόταση τις λέξεις ‘Ίαν’ και ‘Single’ και αλήθεια, κάτω από το γραφείο τα πόδια μου χορεύουν όπως του πιγκουινιού στην ταινία. Ναι, ναι σόρι είπαμε δεν θα ξαναγίνει αυτή η αναφορά.

Πίσω στα lives του ‘The X-Factor’ που δεν κέρδισε, και φτου μας, ο Ίαν είχε καθίσει στο πιάνο του και είχε πει το ‘Ένα Τραγούδι Ακόμα‘ σαν να μην υπάρχει Χρήστος Δάντης. Ε λοιπόν τότε, ο καταχαρούμενος Γιώργος Θεοφάνους, έβγαλε το κινητό του και τράβηξε ένα σέλφι βίντεο  μας ενημέρωσε ότι ο Χρήστος Δάντης μόλις του είχε στείλει μήνυμα. Το αίτημά του, ήταν να βγει μία επανεκτέλεση του τραγουδιού από τον Ίαν.

Ε, χωρίς να θέλω να βάλω ιδέες αλλά ούτε για πολιτικός να έβαζε ο Χρήστος. Το πε και το κανε. Το single είναι έτοιμο και κυκλοφορεί από την Feelgood Records, στο δυναμικό της οποίας ανήκει πλέον ο Ίαν.

Και τώρα, Ένα Τραγούδι Ακόμα

 

*Τώρα πες με γκρινιάρα και αχάριστη, αλλά θα σκάσω άμα δεν γράψω ότι ο Χρήστος Δάντης, μας υποσχέθηκε Ίαν. Όχι και Ίαν. Γιατί ντουέτο βρε Χρήστο μου. Μια χαρά το έλεγες εσύ, σε δοξάσαμε και με το παραπάνω. Άσε τον Σάκη Ίαν να δείξει τι μπορεί να κάνει. Αφού μπορεί.

** Άσχετο, αλλά μιας και ο Δημητρόπουλος μου την έβαλε την ιδέα, θέλω να συμφωνήσω και δημόσια μαζί του ότι ο Ίαν έχει κάτι από Παπακαλιάτη. Από Παπακαλιάτη στο ‘Dolce Vita’. Γιατί μετά, καμιά γλυκιά ζωή για τον Χριστόφορο.