THE X FACTOR

Stop the Jungle: Ο Λέοντας έχει πλέον δικό του τραγούδι

Ο μέντοράς του, Γιώργος Θεοφάνους, έκατσε στο πιάνο και έγραψε για το καμάρι του, τον Πρώτο Ρόλο. Χωρίς #διπλης.

Βρε Γιώργο, βρε Γιώργο.

Αλλά πριν αρχίσω να τα λέω με τον τρομερό αυτό τύπο που αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να είναι τόσο αχώνευτος, αλλά ψιλοσκασίλα μου κιόλας που είναι (εγώ τον μεγάλωσα;) θέλω να μοιραστώ μαζί σου κάτι. Όχι, το καινούριο τραγούδι του Αντρέα Λέοντα σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους και στίχους Νίκου Μωραΐτη. Κάνε λίγη υπομονή ντε.

Κάτι σχετικά άσχετο με το καινούριο wannabe hit του καλοκαιριού που ακόμα δεν βγήκε και τα κοριτσάκια από κάτω τρελαίνονται να ποστάρουν ερωτευμένα emoticons*.

*Να ξέρεις, κρατιέμαι να μην ποστάρω ένα σκρίνσοτ από τη μάχη του Δημητρόπουλου με ένα φίδι μεσούσης της Πανεπιστημίου σήμερα το πρωί.

Τέλος πάντων. Χθες βράδυ, ήμουν στο Βεάκειο του Πειραιά (δεύτερο σπίτι το έχω κάνει) για να ακούσω Θάνο Μικρούτσικο και Μίλτο Πασχαλίδη. Σκασίλα σου. Αλλού είναι το θέμα. Σε κάποια φάση, εκεί γύρω στα μισά της συναυλίας, ο Μικρούτσικος μας ανακοινώνει ότι θα παίξουνε το τραγούδι που είναι γνωστό και ως 666, όπερ μεθερμηνευόμενον εστί, τη ‘Ρόζα‘. Ο Πασχαλίδης, συναισθηματικός, as always, ξεκινά τα ‘τιμεκοιτάζεις’ και εμείς τραγουδάμε αμέριμνοι μαζί του. Για να είμαι ειλικρινής, ούτε που άκουγα πώς το έλεγε. Αν φάλτσαρε, αν το είχε. Το ζούσα ρε παιδί μου. Ώσπου από πίσω, μία φωνή ακούγεται: “Λες η Πέγκυ να ενέκρινε τη Ρόζα από τον Πασχαλίδη;”.

Προφανώς και η κοπέλα το είπε ειρωνικά και για πλάκα. Προφανώς και δεν υπήρχε γυρισμός μετά από αυτήν την ατάκα. Μέχρι και η μπίρα χύθηκε εις ένδειξη διαμαρτυρίας.

Και τώρα, γιορτή.

Κυρίες και κύριοι, λυσάχτε. Το ντροπαλό λιοντάρι έχει το πρώτο του τραγούδι. Τον πρώτο του ρόλο στην ελληνική δισκογραφία.

*Ένα δάκρυ, κύλησε.

**Και, Γιώργο σκέψου το να του ξεκινήσεις σειρά άλμπουμ με τίτλο ‘Το Nτροπαλό Λιοντάρι Πάει Διακοπές’. Μετά, ‘Πάει Σχολείο’, κλπ κλπ. Κάτι σαν το Μάικ το Φασολάκη, στο πιο άγριο.

UPDATE: ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ AUDIO RELEASE ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ