DC

Το ‘Watchmen’ γίνεται σειρά από τον δημιουργό του ‘Lost’ και του ‘Leftovers’

Με ένα ποστ στο Instagram o Damon Lindelof επιβεβαίωσε ότι η σειρά για το 'Watchmen' αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που άρχισε να ακούγεται ότι το ‘Watchmen’ θα γίνει σειρά από το HBO. Οι φήμες ήθελαν τον Zach Snyder, σκηνοθέτη της ομώνυμης ταινίας του 2009, να έχει την σεναριακή και σκηνοθετική επιμέλεια της σειράς, αν και μετά από λίγο επιβεβαιώθηκε ότι θα βρίσκεται εκτός.

Τον Ιούνιο ακούστηκε για πρώτη φορά το όνομα του Damon Lindelof, του ανθρώπου που βρίσκεται πίσω από το ‘Lost‘ και το ‘Leftovers‘. Το κοινό υποδέχτηκε τα νέα με καλό μάτι.

(AP Photo/Jason Redmond)
Εχθές όμως το πρότζεκτ πήρε πραγματική υπόσταση, όταν ο Damon Lindelof πόσταρε στο Instagram του μια φωτογραφία που όσοι ξέρουν από ‘Watchmen’ θα αναγνωρίσουν, γράφοντας από κάτω ‘Day One’. Έχουμε λοιπόν δρόμο ακόμη, αλλά η αρχή έγινε και, σύμφωνα με τη λαϊκή ρήση, είναι το ήμισυ του παντός.

Day One.

A post shared by Damon (@damonlindelof) on

Στο σύμπαν του ‘Watchmen’ το αγαλματίδιο με την επιγραφή ‘In Gratitude’ δόθηκε στον Hollis Mason, τον πρώτο Nite-Owl, σαν βράβευση για την προσφορά του ως μασκοφόρος ήρωας. Στο τεύχος Νο. 8 του κόμικ το αγαλματίδιο δεσπόζει στο εξώφυλλό του, αφού είναι το τεύχος στο οποίο εκτυλίσσεται η επίσκεψη της συμμορίας στο σπίτι του Hollis Mason.

Και σίγουρα όσοι έχουν δει την ταινία θυμούνται αυτή τη σκηνή. Όσοι δεν την έχουν δει, εννοείται υπάρχει σπόιλερ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ DC

Οι 10 καλύτερες animated ταινίες της DC
Ο Martin Scorsese ετοιμάζει ταινία για τον Joker για κάποιο λόγο
‘Rebirth’: Όνομα και πράγμα αναγέννηση της DC