DC

Ο Martin Scorsese ετοιμάζει ταινία για τον Joker για κάποιο λόγο

Θα πάρει άραγε τα σκήπτρα από τον Nolan;

Θα μπορούσε ο Martin Scorsese αν ήταν λιγότερο διάσημος να είναι σε αυτά τα ποτέ-δεν-είναι αργά βίντεο που κάποιος τελείωσε το πανεπιστήμιο ή ξεκίνησε surf στα 80. Ίσως απλά φτάνεις σε μία ηλικία που λες ‘fuck it’ θα γίνω μπαλαρίνα. Μην ξεχνάμε πως ο άνθρωπος στα 71 του πήγε και γύρισε μια ταινία σαν το ‘Wolf of Wall Street’.

Τώρα, αν και ακόμη δεν είναι γεγονός, οι πληροφορίες λένε ότι ο Scorsese θα κάνει την παραγωγή μίας ταινίας με το origin story του Joker.

Ξεπερνώντας το πρώτο σοκ, το πράγμα γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον. Η ταινία θα είναι τοποθετημένη στα ’80s και σκοπός είναι να θυμίζει στο ύφος  τις ταινίες του Scorsese εκείνης της εποχής, με αναφορές στο ‘Taxi Driver’, το ‘Raging Bull’ και στο ‘King of Comedy’, ένα σχετικά λιγότερο γνωστό φιλμ-διαμάντι. Τώρα έχετε την προσοχή μας αγαπητή Warner -που κακά τα ψέμματα από πριν την είχατε-, με το combo Joker-Scorsese και…:

Todd Phillips!

Ναι, στη σκηνοθεσία θα είναι ο Todd Phillips, γνωστός μας ως σκηνοθέτης του ‘Hangover’, και στο σενάριο ο Scott Silver, ο οποίος είχε γράψει τα ‘8 mile’ και ‘The Fighter’. Ο Jared Leto, που υποδύθηκε τον Joker στο ‘Suicide Squad‘ και πρόκειται να τον δούμε και στο ‘Suicide Squad 2’, αλλά και στο spin-off της Harley Quinn, δεν θα παίξει στo origin story, για το οποίο προτιμούν ένα νεαρότερο ηθοποιό για το ρόλο.

Παρόλο που το σενάριο έχει ήδη αρχίσει να παίρνει μορφή είναι άγνωστο το χρονικό πλάνο της Warner για την ταινία. Μην ξεχνάμε ότι έχει στα σκαριά περισσότερες ταινίες υπερηρώων από όσες μπορούμε να αντέξουμε.

Ποιος θα είναι λοιπόν ο νέος-νεός Joker; Ακούμε ιδέες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ DC

Συνέντευξη: Η Wonder Woman μιλά στην κάμερα του PopCode
Το ‘Batman V Superman’ είναι μια ταινία που μισεί τους ήρωές της
Οι 10 καλύτερες animated ταινίες της DC για το καλοκαίρι σου
‘Rebirth’: Όνομα και πράγμα αναγέννηση της DC
Μιλήσαμε με τους πρωταγωνιστές και το σκηνοθέτη του Suicide Squad