GAME OF THRONES

ΕΠΙΣΗΜΟ: Η 7η σεζόν του ‘GoT’ θα παιχτεί του χρόνου το καλοκαίρι, θα είναι 7 επεισόδια

Το ΗΒΟ ανακοίνωσε επίσημα την καθυστέρηση της επόμενης σεζόν για τη σειρά-φαινόμενο.

Λίγο ξέραμε το ένα, λίγο το ξέραμε και το άλλο. Οι παραγωγοί πρώτα υπονόησαν ότι οι τελευταίες σεζόν θα είναι μειωμένες σε επεισόδια, και αργότερα μας είπαν πως, τώρα που Ήρθε Ο Χειμώνας, η παραγωγή θα πρέπει να καθυστερήσει λίγο για πρακτικούς λόγους.

Βάλτα αυτά μαζί, και τι έχουμε; Έχουμε αυτό:

Το ΗΒΟ ανακοινώνει επίσημα, πως τα γυρίσματα της 7ης σεζόν θα ξεκινήσουν αργότερα φέτος το καλοκαίρι με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για το καλοκαίρι του 2017. Μες στην ανακοίνωση είναι χωμένη κι η επισήμοποίηση του μεγέθους της σεζόν, με τη φράση “production of the seven-episode season” να ξεχωρίζει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει, σύμφωνα με τα λόγια του Casey Bloys, προέδρου προγραμματισμού του ΗΒΟ, πως “τώρα που ο χειμώνας έχει φτάσει, οι παραγωγοί David Benioff και D.B. Weiss ένιωσαν πως η επόμενη σεζόν θα εξυπηρετηθεί καλύτερα αν η παραγωγή ξεκινήσει λίγο αργότερα, όταν ο καιρός αλλάζει. Αντί λοιπόν για την παραδοσιακή ανοιξιάτικη πρεμιέρα της σειράς, θα μετακινηθούμε καλοκαίρι για να βολευτεί το πρόγραμμα γυρισμάτων.”

Αυτό θα πει ότι η τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν (Ιούνιος-Μάιος) θα μείνει χωρίς ‘Game of Thrones’, κάτι που θα αναγκάσει εμάς να δούμε τι θα βλέπουμε και τα Έμμυ να βρουν άλλη σειρά να βραβεύσουν του χρόνου.

Επίσης κρατάμε και πάλι το πρόγραμμα για 7 μόλις επεισόδια, κάτι που θα πει πως η 8η και τελευταία, αναμένεται να έχει 6 ή 7 κι εκείνη.

Κι επίσης, κρατάμε το επίσημο ρόστερ σκηνοθετών: Mark Mylod, Jeremy Podeswa (που σκηνοθέτησε τα φετινά επεισόδια με την ανάσταση του Jon Snow), Matt Shakman και Alan Taylor, παλιότερος σκηνοθέτης της σειράς και βετεράνος των ‘Sopranos’, που δοκίμασε τις δυνάμεις του στα μπλοκμπάστερ, γύρισε το δεύτερο ‘Thor’ και το περσινό ‘Terminator’ και τώρα επιστρέφει στα γνώριμα τηλεοπτικά εδάφη της Βορείου Ιρλανδίας, της Ισπανίας και της Ισλανδίας.

Άντε, καλή αρχή να ευχηθούμε στα παιδιά. Προς το παρόν, η σειρά είναι υποψήφια για όλα τα Έμμυ. Ως τότε, δες τον Samuel Jackson να αφηγείται όλη την ιστορία σε 7 λεπτά, επειδή μπορεί.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ‘GAME OF THRONES’