GAME OF THRONES

Το ξενοδοχείο του ‘Game of Thrones’ θα σου παγώσει το αίμα (κυριολεκτικά)

Ο προορισμός του χειμώνα. Ναι ή ναι;

Τον περασμένο Οκτώβριο, το Netflix έκλεισε ένα pop-up bar με θέμα το ‘Stranger Things’ στο Σικάγο. (Πριν βρίσεις τον άτιμο καπιταλισμό, τουλάχιστον παραδέξου ότι το γράμμα που τους έστειλαν ήταν νερντο-απόλαυση). Το νέο ξενοδοχείο που άνοιξε στη Φινλανδία με θέμα το ‘Game of Thrones’ ευτυχώς δεν διατρέχει τον ίδιο κίνδυνο, αφού έβαλε το χεράκι του και το HBO Nordic.

Ο όμιλος Laplands Hotels συνεργάστηκε με το δίκτυο για να διαμορφώσει το φετινό “ξενοδοχείου πάγου”, στα πλαίσια της δράσης SnowVillage, τον χώρο/έκθεση που κάθε χρόνο φιλοξενεί γλύπτες με μπόλικη φαντασία.

Φέτος τα έργα περιλαμβάνουν ένα Hall of Faces (όχι, στον τοίχο δεν θα προστεθεί και η δική σου φάτσα αν αποφασίσεις να κλείσεις δωμάτιο), τον χάρτη του Westeros, ένα δρακίσιο ice slide και – φυσικά – έναν παγωμένο θρόνο. Α, και αυτήν τη γλυκιά καλημέρα από τους White Walkers όταν ανοίγεις τα ματάκια σου.

(Σε περίπτωση που ο Οίκος σου συμπράξει συμμαχία με κάποιον άλλον Οίκο, υπάρχει και εκκλησάκι όπου μπορείς να τελέσεις το μυστήριο του γάμου).

Η επίσκεψη στο SnowVillage κοστίζει 15€, ενώ η παραμονή ξεκινά στα 165€/διανυκτέρευση. Κι αν αναρωτιέσαι γιατί να πας σε έναν τέτοιο χώρο αν δεν προγραμματίζεις να κοιμηθείς εκεί κιόλας, σκέψου ότι παίζει ice movie theater, ice restaurant, ice bar, ice workshop (ice οτιδήποτε βασικά), βόλτες με ταράνδους και husky και σαφάρι με σνόουμομπιλ.

Μπορείς να κάνεις την κράτησή σου μέχρι τις 8 Απριλίου.

Φωτογραφίες: Lapland Hotels

Πηγή: Conde Nast Traveler

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του Popcode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ

Δεν θα μαντέψεις ποιος χαρακτήρας του ‘GoΤ’ έχει κάνει τα περισσότερα μίλια
Game of Thrones: Ο 8ος κύκλος θα είναι ο πιο ακριβός στην ιστορία της τηλεόρασης