GAME OF THRONES

Η Sansa Stark θέλει να μας πείσει ότι το νέο τατουάζ της δεν είναι σπόιλερ

Εσύ ό,τι πειιις, εσύ ό,τι πεις.

Το καστ της Συντροφιάς του ‘Lord of the Rings’ είπε αντίο στην τριλογία χτυπώντας το ίδιο τατουάζ. Οι ηθοποιοί του ‘Game of Thrones’ είχαν κατά καιρούς ερωτηθεί για το αν θα έκαναν κάτι παρόμοιο, αλλά ο ενθουσιασμός έλειπε.

Με εξαίρεση τις κολλητές Sophie Turner και Maisie Williams – Sansa και Arya αντίστοιχα – που πρόπερσι χτύπησαν παρέα την ημερομηνία που έμαθαν ότι θα πρωταγωνιστούσαν στη σειρά.

Πρόσφατα όμως, η πρώτη έκανε ένα ακόμη τατουάζ εμπνευσμένο από τo ‘Game of Thrones’, και το στούντιο που την εξυπηρέτησε το πόσταρε στο Instagram. Από εκείνη τη μέρα οι φαν έχουν ξεσηκωθεί, καθώς θεωρούν ότι έτσι επιβεβαιώνεται η επιβίωση των Stark που έχουν ξεμείνει.

Θα καταλάβεις αμέσως γιατί.

Η Turner όμως, στην πρόσφατη επίσκεψή της στο Late Late Show with James Corden, ανέφερε ότι δεν πρόκειται για σπόιλερ αλλά για «ένα ηθικό δίδαγμα» σύμφωνα με το οποίο θέλει να ζει.

«Όσο το έκανα υπήρχαν άνθρωποι που μου έλεγαν να μην το ολοκληρώσω γιατί ήταν σαν να προδίδω τα πάντα. Αλλά δεν έκανα κάτι τέτοιο. Είναι απλά μια φράση από την περασμένη σεζόν, αλλά όλοι υποθέτουν ότι η αγέλη [των Stark] επιβιώνει. Είναι όμως απλά ένα ηθικό δίδαγμα σύμφωνα με το οποίο θέλω να ζω».

Πράγματι πρόκειται για μια συμβουλή του Ned Stark που επανέλαβε η Sansa στον 7ο κύκλο και ναι, σαφώς θα μπορούσε απλά να είναι μια επισήμανση της σημασίας που έχει η ενότητα για την Turner.

Θα μπορούσε άνετα να είναι και σπόιλερ όμως. Και η ίδια η άρνησή της θα μπορούσε να είναι κι αυτή ένα σπόιλερ. Δηλαδή δεν θα επιβιώσουν όλοι οι Stark που έχουν ξεμείνει; (Είναι και κάμποσοι ακόμα στο μεταξύ, μας παίρνει για ένα ακόμα κεφάλι).

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Game of Thrones: Επιτέλους θα λυθεί ένα μυστήριο από τον 1ο κύκλο
Game of Thrones: Ο στρατός των White Walkers μόλις έγινε ακόμη πιο φονικός
Μια αλλαγή στο σετ του ‘Game of Thrones’ μπορεί να μαρτυρά ποιος παίρνει τον Θρόνο