GAME OF THRONES

Game of Thrones: Ο στρατός των White Walkers μόλις έγινε ακόμη πιο φονικός

O Jaime Lannister αφήνει μούσι, αλλά δεν είναι αυτό που θα σε απασχολήσει στην 8η σεζόν.

Ο Jaime Lannister θα έχει μούσι στην 8η σεζόν του ‘Game of Thrones’. Θα μπορούσαμε να σου πούμε πιο αδιάφορο νέο; Δύσκολα.

Θέλουμε όμως να σου δώσουμε τον χρόνο της εισαγωγής για να αποφασίσεις αν θες να προχωρήσεις παρακάτω στα κανονικά spoilers.

Σε δηλώσεις που έκανε στο Shortlist λοιπόν, ο Nikolaj Coster-Waldau που υποδύεται τον Kingslayer είπε ότι ο Jaime θα θυμίσει τις παλιές, καλές μέρες προηγούμενων σεζόν που οι περιπλανήσεις του τον είχαν να κυκλοφορεί με πιο άγριο λουκ.

Γενικά μιλώντας δεν είμαι υπερβολικά τριχωτός, αλλά έχω μεγάλο μούσι. Μπορείτε να με φωνάζετε Hairy Styles.

Αυτό ήταν, τέλος με τις τρίχες. Αποφάσισες αν θες να προχωρήσεις παρακάτω; Ακολουθούν spoilers και φωτογραφίες από τα γυρίσματα του 8ου κύκλου ‘Game of Thrones’.

Το Watchers On the Wall, μακράν το πιο έμπιστο site για ρεπορτάζ από τα σετ του ‘Game of Thrones’, έστειλε ξανά δωράκια από το στούντιο της παραγωγής στο Magheramorne της Βόρειας Ιρλανδίας. Η εσωτερική τοποθεσία βρίσκεται δύο περίπου χιλιόμετρα από την περιοχή που γίνονται τα γυρίσματα για τις μάχες του Winterfell και στην παρούσα φάση φιλοξενεί ένα μέρος του στρατού των White Walkers.

Με τη μόνη διαφορά ότι κάποιοι από τους καβαλάρηδες στις φωτογραφίες που θα δεις δεν είναι White Walkers. Με εξαίρεση τα μπλε παγωμένα τους μάτια που προστίθενται με CGI, οι WW είναι ηθοποιοί με προσθετικό μέικαπ.

Πολλοί από τους καβαλάρηδες παρακάτω όμως, φορούν τα πράσινα κουστούμια που χρησιμοποιούνται για να πειραχτεί αργότερα η εμφάνισή τους στο μοντάζ. Αυτή η επεξεργασία γίνεται μόνο για τα wights που μας παρουσιάζονται ως διαλυμένα πτώματα, με απώλειες στο δέρμα και τα μέλη τους που δεν μπορούν απλά να φτιαχτούν με μακιγιάζ.

Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε δει ποτέ τα wights να ιππεύουν άλογο. Οπότε ή ξαφνικά αποφάσισε η παραγωγή να τους δώσει κι αυτή τη δυνατότητα, ή μιλάμε για κάποια νέα πλάσματα, ή – όπως εικάζει και ο φωτογράφος – ο Night King έχει πάρει μαζί του μέρος των Dothraki. Μετά τον Viserion, η απώλεια έστω και μερικών από τις δυνάμεις που νιώθει αποκλειστικά δικές της η Daenerys, θα είναι μεγάλη.

Έπονται δραματικές εξελίξεις.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του Popcode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Ξέρουμε τα τελευταία λόγια του Ned Stark και επισήμως
Game of Thrones: Τα γυρίσματα μαρτυρούν μια μεγάλη αντιπαράθεση
Γιατί το πλάνο της Cersei είναι καταδικασμένο να αποτύχει
Όλα όσα ξέρουμε για τις 5 spin-off σειρές
Ο George R.R. Martin μαρτύρησε την 1η spin-off σειρά
9 απαραίτητα πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον 8ο κύκλο ‘GoT’
Ξέρουμε πού διαδραματίζεται η 1η σκηνή της πρεμιέρας (και εγκρίνουμε)
Έχουμε το πρώτο μεγάλο σπόιλερ του 8ου κύκλου ‘Game of Thrones’