GAME OF THRONES

Game of Thrones: Ξέρουμε πού διαδραματίζεται η 1η σκηνή της πρεμιέρας (και εγκρίνουμε)

Μπορεί να μην ξέρουμε τι θα γίνει στην πρώτη σκηνή, αλλά ξέρουμε πού θα γίνει.

Η παραγωγή του ‘Game of Thrones’ κάνει τα πάντα για να προστατεύσει τα γυρίσματα της επόμενης σεζόν, αλλά όλο και κάτι παίρνει το αυτί μας. Ειδικά από τη στιγμή που η διαδικασία της παραγωγής έχει απλώσει σε περισσότερους μήνες, δίνοντας πρακτικά περισσότερες αντίστοιχα ευκαιρίες για να διαρρέουν νεότερα.

Λογικά υπονοείται ήδη από τον τίτλο, αλλά οφείλουμε να προειδοποιήσω. Αν δεν θέλεις να έχεις την παραμικρή ιδέα για τον ερχόμενο και τελευταίο κύκλο, μπορείς να αποχωρήσεις.

Ακολουθούν πιθανά, ελαφρά (πάρα, μα πάρα πολύ ελαφρά) spoilers για την πρεμιέρα της 8ης σεζόν.

Έχουμε ήδη αναφερθεί στο γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων μέχρι στιγμής έχει γίνει στο Moneyglass, την περιοχή της Βόρειας Ιρλανδίας που χρησιμοποιείται κυρίως ως Winterfell. Συγκεκριμένα, το περασμένο διάστημα στρώθηκε ψεύτικο χιόνι και χτίζονται τείχη και προμαχώνες (στο παρελθόν τα τείχη και οι προμαχώνες έξω από το Winterfell είχαν προστεθεί αργότερα με CGI, οπότε μάλλον για να τα έφτιαξαν κάποιος θα πάει να τα ρίξει, αχέμ).

Στο μεταξύ, κομπάρσοι με στολές Unsullied έχουν εντοπιστεί στο Toome, περιοχή δίπλα στο Moneyglass, και μάλιστα ήταν αρματωμένοι με δόρια από dragonglass. Μάλλον επιτέλους θα δούμε τι πραγματικά μπορούν να κάνουν οι πιο ανεκμετάλλευτοι πολεμιστές της σειράς.

Τώρα όμως μάθαμε και κάτι ακόμα. Σύμφωνα με το Watchers on the Wall, υπάρχουν reports από καλοθελητές της παραγωγής που ενημερώνουν ότι αυτή την εβδομάδα γυρίζεται η πρώτη σκηνή της πρεμιέρας, και παρά το γεγονός ότι η περιοχή είναι ίδια με του Winterfell, στην πραγματικότητα δεν θα μας κάνει ποδαρικό το σπίτι των Stark, αλλά η Winter Town.

Εκεί, αν θυμάσαι, γνωρίσαμε για πρώτη φορά τον Tyrion όταν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού που έκανε ο Robert Baratheon για να ζητήσει το χέρι του Ned (χα, Χέρι, το έπιασες, χα) έκανε μια στάση για να περάσει καλά με τη Ros. Μέχρι να τον μαζέψει ο Jaime, βέβαια. Επίσης εκεί έμειναν η Brienne και ο Podrick όσο η πρώτη έφτιαχνε το πλάνο της για να βγάλει την Sansa από το Winterfell που τότε ανήκε ακόμα στους Bolton.

Εάν αναλογιστούμε ότι η σειρά ξεκίνησε με μία μικρή White Walker να καταδιώκει τους άντρες του Night’s Watch, μια αντίστοιχη εισαγωγή με έναν White Walker να ανιχνεύει την περιοχή για την αναμενόμενη επίθεση θα έκλεινε συμβολικά έναν κύκλο. Θα μπορούσαμε, επίσης, να δούμε εκεί τη Daenerys με τον Jon να κατευθύνονται προς το Winterfell, ή ακόμα και μια διπλωματική συνάντηση μεταξύ του Jaime και κάποιου Σταρκοπιστού, με σκοπό να ενταχθεί ο πρώτος στις δυνάμεις των δεύτερων.

Εμπρός πίσω σε όποια περίπτωση λοιπόν, εκεί που ξεκίνησαν όλα.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του Popcode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιατί το πλάνο της Cersei είναι καταδικασμένο να αποτύχει
Όλα όσα ξέρουμε για τις 5 spin-off σειρές
Ο George R.R. Martin μαρτύρησε την 1η spin-off σειρά
9 απαραίτητα πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον 8ο κύκλο ‘GoT’