GAME OF THRONES

Ανακοινώθηκε επίσημα το πρώτο πρίκουελ του ‘Game of Thrones’

Δεν θα ξεμπερδέψουμε τόσο εύκολα από το Westeros.

To ΗΒΟ είναι αποφασισμένο να μην αφήσει το χρυσορυχείο του να στερέψει και ξέρουμε ήδη από το Φθινόπωρο ότι γράφονται 5 διαφορετικά spin-off του ‘Game of Thrones’.

O πρόεδρος του δικτύου όμως, Casey Bloys, είχε κάνει συγκρατημένες δηλώσεις. “[Μπορεί να προχωρήσουμε] με οτιδήποτε, από κανένα πρίκουελ έως πέντε. Αλλά το πιθανό είναι να έχουμε γύρω στο ένα”.

Οι σεναριογράφοι που επιστρατεύτηκαν ήταν οι Max Borenstein (‘Kong: Skull Island’/σειρά ’Minority Report’), Jane Goldman (‘Stardust’/’Kingsman: The Secret Service’, X-Men: First Class), Brian Helgeland (‘42’/’Legend’), Carly Wray (‘Mad Men’/’The Leftovers’) και τον σεναριογράφο του ‘Game of Thrones’ Bryan Cogman και έχουν να κάνουν με διαφορετική ιστορική περίοδο του σύμπαντος του Martin.

Σήμερα το όνειρο άρχισε να παίρνει μορφή και σώμα, αφού γνωστοποιήθηκε ότι το HBO παρήγγειλε πιλότο το ένα από αυτά.

And the winner is..

H Jane Goldman, σεναριογράφος και παραγωγός η οποία μαζί με τον R R Martin θα αναλάβουν να ετοιμάσουν τον πιλότο για το πρώτο (προς το παρόν) πρίκουελ του ‘GoT’.

Σύμφωνα με το HBO η υπόθεση τοποθετείται χιλιάδες χρόνια πριν από όσα βλέπουμε τώρα στο Westeros και θα μας δείξει “πώς πέρασε από την χρυσή εποχή των ηρώων στο σκοτάδι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι καμία ιστορία, από την προέλευση των White Walkers μέχρι τα μυστήρια της Ανατολής και της οικογένειας Stark, δεν είναι όπως φαίνεται και όπως νομίζουμε”.

Το άλλο σίγουρο είναι ότι όλα αυτά δεν θα τα δούμε μέχρι τουλάχιστον το 2020, αφού το δίκτυο θέλει να εστιάσει την προσοχή του στο φινάλε της 8ης σεζόν.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Οι 10 πιο ψηλοί ηθοποιοί του Game of Thrones
Quiz: Πόσους ηθοποιούς του Game of Thrones αναγνωρίζεις
Game of Thrones: Ένα πραγματικά δύσκολο quiz για πωρωμένους φαν
Game of Thrones για το Game of Thrones: Ποιες σειρές διεκδικούν τον τηλεοπτικό του θρόνο