ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Όταν το Καλό Παιδί Brandon έριξε γροθιά στον Harvey Weinstein

Το σύμβολο των '90s teen shows έκανε κάτι παραπάνω απ' το να σηκώνει τα μανίκια του σε κάθε επεισόδιο του 'Beverly Hills'.

Στην απόλυτη ερώτηση των ‘90s “Brandon ή Dylan”, η απάντησή μου ήταν πάντοτε η ίδια. “Steve”. (Και στο “Βίσση ή Βανδή” ήταν “Καιτούλα”, αλλά αυτό θα πάει σ’ άλλο άρθρο). Μπορεί όμως και να ήρθε επιτέλους η ώρα της αναθεώρησης τριακτονταετών αποφάσεων, γιατί ο Jason Priestley δεν μασάει. Πριν περάσουμε σε λεπτομέρειες, ας θέσουμε το πλαίσιο.

Πριν λίγες ημέρες, ο σκηνοθέτης του απόλυτου franchise φαντασίας ‘Lord of the Rings’, Peter Jackson, αποκάλυψε ότι ο μεγαλοπαραγωγός και ευτυχώς πλέον παρίας του Χόλιγουντ, Harvey Weinstein, τον συμβούλευσε να μην προσλάβει την ηθοποιό Mira Sorvino – και την Ashley Judd που έχει πρωτοστατήσει στις κατηγορίες εναντίον του Weinstein – στις ταινίες του (το ‘LOTR’ ήταν συμπαραγωγή της Miramax, του στούντιο που ηγούνταν τότε οι αδελφοί Weinstein). Η Sorvino ήταν στο όριο να γίνει μεγάλο όνομα στα μισά των ‘90s, μέχρι που άρχισε σιγά-σιγά (και ανεξήγητα) να εξαφανίζεται από παραγωγές που θα της έδιναν αυτό το ένα παραπάνω βήμα που χρειαζόταν. Μετά τα σχόλια του Jackson που υποστηρίζει ότι ο Weinstein τον απέτρεψε από το παραπάνω κάστινγκ με τη δικαιολογία ότι η ηθοποιός ήταν εφιάλτης στις συνεργασίες της, η Sorvino δήλωσε αποκαρδιωμένη στο Twitter.

Οι υποστηρικτικές απαντήσεις στο ποστ της ήταν πολλές, ξεχώρισε όμως μία ανάμεσά τους γιατί περιείχε αναφορά σε μια ενδιαφέρουσα μπουνιά.

Ο Priestley (Beverly Hills 90210) απάντησε στο σήμα του Batman και εξήγησε το περιστατικό.

Στις Χρυσές Σφαίρες του ‘95, ο ηθοποιός βρισκόταν στο πάρτι της Miramax μέχρι που ο παραγωγός του ζήτησε να φύγει. Όταν άρχισε σιγά-σιγά να αποχωρεί, ο Weinstein του ζήτησε τον λόγο και τελικά πιάστηκαν στα χέρια.

Ο Priestley δεν μπορεί να γνωρίζει αν το μέλλον της καριέρας του επηρεάστηκε από εκείνη τη βραδιά, πάντως δεν μετανιώνει που αποφάσισε να μην του ζητήσει συγνώμη την επόμενη μέρα όπως τον συμβούλευσαν οι συνεργάτες του.

#TeamBrandon.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα 20 χειρότερα πράγματα που είχαν βρει την Kelly στο ‘Beverly Hills’
Κουίζ: Ποιος χαρακτήρας είσαι από τα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills;
Όταν το ‘Beverly Hills, 90210’ πήγαινε στα βραβεία Emmy
Harvey Weinstein: Η θεαματική πτώση ενός διεστραμμένου αυτοκράτορα