LORD OF THE RINGS

Ο Ian McKellen θέλει να παίξει τον Gandalf στη σειρά ‘LΟΤR’, πάρτε τον ένα τηλέφωνο

Ο ηθοποιός θα σκάσει με τάκλιν πάνω σε όποιον τον αντικαταστήσει.

Μάντεψε ποιο μέλος του καστ του ‘Lord of the Rings’ δεν φαίνεται να μπορεί να διανοηθεί άλλον ηθοποιό στη θέση του. Το λέει ο τίτλος, πάμε παρακάτω.

Ο Ian McKellen ενημερώθηκε για τη σειρά ‘LOTR’ που ετοιμάζει το Amazon Prime από τον Graham Norton στη ραδιοφωνική εκπομπή του τελευταίου στο BBC Radio 2, και απ’ ότι καταλάβαμε δεν είναι ακριβώς έτοιμος να παραδώσει τη ρόμπα και το ραβδί του ακόμα.

“Τι εννοείς άλλος Gandalf; […] Δεν έχω πει το ναι, γιατί δεν μου έχει ζητηθεί. Αλλά υπαινίσσεσαι ότι θα τον παίξει κάποιος άλλος; […] Ο Gandalf είναι 7.000 ετών, δεν είμαι αρκετά μεγάλος ακόμη”.

Amazon, ακούς; Κάνε ένα τηλέφωνο στον άνθρωπο. Ή μήπως υπάρχει ηθοποιός που θα μπορούσε να αντικαταστήσει στις καρδιές μας τον McKellen στον συγκεκριμένο ρόλο;

Από την άλλη, εάν όλο το καστ είναι φρέσκο, η προσθήκη ενός παλαιότερου μέλους του σύμπαντος ίσως μας εμποδίσει απ’ το να επενδύσουμε στη νέα ιστορία.

Στο σημείο αυτό να τονιστεί ότι ο Frodo και το παρεάκι του θα είναι μέρος της σειράς, αλλά θα χρησιμοποιηθούν ανεκμετάλλευτα κείμενα του J. R. R. Tolkien για να απεικονιστεί μια διαφορετική πλευρά της Μέσης Γης.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Πιστοί προσεύχονται να γίνει ο Tolkien Άγιος