Richard Shotwell/Invision/AP
NETFLIX

O Borat θα γίνει κυριλέ για το Netflix

O κλόουν της καρδιάς μας Sacha Baron Cohen είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει σε σοβαρό, κατασκοπικό θρίλερ.

O Sacha Baron Cohen είναι ο καλύτερος κλόουν της γενιάς του και έχει και δυνατό fanbase εδώ στο PopCode. Τον γνωρίσαμε ως Borat, Bruno και Ali G, περσόνες που αρχικά χρησιμοποίησε στην τηλεοπτική του σειρά ‘Da Ali G Show’, η οποία ήταν στον αέρα από το 2000 μέχρι το 2004. Από τότε, το έριξε στον κινηματογράφο και δεν τον είδαμε παρά σε κάποια γκεστ στην τηλεόραση. Μέχρι σήμερα που κυκλοφόρησε το νέο ότι θα πρωταγωνιστήσει σε σοβαρή βιογραφική σειρά για το Netflix.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Sacha θα επιχειρήσει σοβαρή βιογραφία. Για εφτά χρόνια βρισκόταν σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία για τη ζωή του Freddie Mercury, μέχρι που το 2013 ανακοινώθηκε η αποχώρησή του από το πρότζεκτ εξ αιτίας διαφωνιών με τα εναπομείναντα μέλη των Queen. Στη θέση του επιλέχθηκε ο Rami Malek, γνωστός μας από το Mr Robot.

Ας το αφήσουμε όλο αυτό όμως, γιατί ανήκει στο παρελθόν. Όπως είπαμε, σύμφωνα με τα τελευταία νέα, ο Sacha Baron Cohen θα πρωταγωνιστήσει στο κατασκοπικό θρίλερ ‘The Spy’, το οποίο θα επικεντρωθεί στη ζωή του συνονόματου Eli Cohen, ενός Ισραηλινού κατασκόπου που έδρασε στη Συρία στα 60s.

Η ζωή του Eli Cohen έχει πραγματικά ζηστεί για να μεταφερθεί σε οθόνη. Επιλέχθηκε ανάμεσα από δεκάδες υποψήφιους από τη Mossad και στάλθηκε στη Δαμασκό, την πρωτεύουσα της Συρίας με ψεύτικη ταυτότητα. Υποτίθεται πώς ήταν Σύρος επιχειρηματίας, που ήρθε στη Δαμασκό μετά από παραμονή του στην Αργεντινή. Για να γίνει πιστευτή η ιστορία, ο Eli Cohen πήγε όντως πρώτα για κάποιο καιρό στην Αργεντινή. Εκεί έπιασε φιλίες με Σύρους αξιωματικούς και επιχειρηματίες, τους οποίους καλούσε σε οργιαστικά πάρτι σπίτι του, τους μεθούσε και αποσπούσε πληροφορίες. Στη συνέχεια μετέβη στη Συρία, όπου για τέσσερα χρόνια δρούσε undercover μεταφέροντας στο Ισραήλ πληροφορίες, που μάλιστα έπαιξαν μεγάλο ρόλο στη νίκη τους στον Πόλεμο των Έξι Ημερών.

Όπως βέβαια μπορεί να φανταστεί κανείς, οι μέρες της αφθονίας του ήταν μετρημένες.

Ανυπομονούμε.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς να γίνετε κλόουν στο Παρίσι
Είναι ο Sacha Baron Cohen ένας κανονικός κωμικός;
25 εμβληματικά μουστάκια του σινεμά