NETFLIX

Φυλακές, αποκάλυψη κι αίμα: Τι έρχεται στο Netflix τον Ιούλιο

Όλα όσα θα ανέβουν για ατελείωτο binge-watching στην πλατφόρμα τον Ιούλιο.

Τον φετινό Ιούλιο μπορείς να περάσεις εξίσου καλά και σπίτι.

Παρακάτω θα βρεις όσα μπορείς να καταβροχθίσεις στο ελληνικό Netflix:

ΟΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΕΙΡΕΣ:

ORANGE IS THE NEW BLACK: SEASON 5

Οι φυλακισμένες του Litchfield επιδίδονται σε σκηνικά που κάνουν την ωμή ντράμεντι να μοιάζει με ταινία τρόμου. Η 5η σεζόν καλύπτει 3 μέρες από τη ζωή των πάλαι ποτέ πιο επιτυχημένων poster children του Netflix, αλλά προλαβαίνει να κάνει πολύ καλή δουλειά με τους δευτερεύοντες χαρακτήρες.

Πρεμιέρα: 16/7

ANNE WITH AN E: SEASON 2

Η 1η σεζόν της μοντέρνας, πιο βλοσυρής σε σχέση με τη σειρά ταινιών των ’80s και ’90s μεταφοράς των κλασικών πολυαγαπημένων παιδικών βιβλίων ‘Anne of Green Gable’, είχε πολλές προσδοκίες να ικανοποιήσει και το κατάφερε με τις περισσότερες. Η ορφανή, ετοιμόλογη Anne έχει βρει πια καινούρια οικογένεια, αλλά θα γνωρίσει και καινούρια πρόσωπα και περιπέτειες στη 2η σεζόν της σειράς εποχής.

Πρεμιέρα: 6/7

EL CHAPO: SEASON 3

Η παραγωγή της δραματοποιημένης αληθινής ιστορίας του εμπόρου ναρκωτικών El Chapo φτάνει στο τέλος με το τρίτο μέρος της. Ο 3ος κύκλος της σειράς θα δει τον El Chapo στα χέρια της αστυνομίας, αλλά όχι πριν δείξει πώς κατέρρευσαν οι συμμαχίες που τον κρατούσαν ελεύθερο μέχρι τότε.

Πρεμιέρα: –

AMAZING INTERIORS: SEASON 2

Αν λατρεύεις τη διακόσμηση, βρήκες το show σου. Το ‘Amazing Interiors’ μπαίνει σε σπίτια ανθρώπων που δεν φοβούνται να τα διακοσμίσουν βάσει της προσωπικότητάς τους. Όσο εκκεντρική κι αν είναι αυτή. Η αντίθεση του εσωτερικού των σπιτιών σε σχέση με το αδιάφορο εξωτερικό τους, είναι ένα απ’ τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια της σειράς.

Πρεμιέρα: 20/7

SUGAR RUSH

Αντίπαλες ομάδες αγωνίζονται για το πιο νόστιμο γλυκό. Ο χρόνος λειτουργεί εναντίον τους.

Πρεμιέρα: 13/7

COMEDIANS IN CARS GETTING COFFEE: SEASON 10

Ο Jerry Seinfeld συνεχίζει να κερνάει καφέδες σε αγαπημένα πρόσωπα της κωμωδίας, παίρνοντας κι εμάς μαζί τους στις εξόδους τους. Οι κωμικοί που θα κουβεντιάσουν μαζί του στο 10ο κεφάλαιο της digital σειράς του είναι οι Ellen DeGeneres, Dave Chappelle, Kate McKinnon, Alec Baldwin, Tracy Morgan, Dana Carvey, John Mulaney, Hasan Minhaj, Zach Galifianakis, Neil Brennan, Brian Regan, και φυσικά, ο Jerry Lewis που χάσαμε το 2017.

Πρεμιέρα: 6/7

GOOD GIRLS

Καλές οι Ocean’s 8, αλλά τις είχαν προλάβει. Η Christina Hendricks (‘Mad Men’), η Retta (‘Parks & Recreation’) και η Mae Whitman (‘Parenthood’) παίζουν μαμάδες που στην οικονομική απόγνωσή τους αποφασίζουν να κάνουν μια ληστεία στο τοπικό παντοπωλείο. Ιδανικής βαρύτητας star power, πιασάρικο (και επίκαιρο από #MeToo άποψη) κόνσεπτ, και στήριξη του NBC που μπορεί να εγγυηθεί μεγάλη διάρκεια.

Πρεμιέρα: 3/7

THE WORST WITCH: SEASON 2

Η Mildred Hubble, ένα κανονικό κορίτσι σαν όλα τα άλλα, βρίσκεται ξαφνικά στην ακαδημία για μάγισσες της Miss Cackle. Εμπνευσμένη από τη σειρά βιβλίων της Jill Murphy αλλά και απ’ τις τηλεοπτικές μεταφορές που προβλήθηκαν στα ’80s και ’90s αντίστοιχα, το κωμικό ‘Worst Witch’ έχει έναν άσσο στο μανίκι του – την Lyanna Mormont του ‘Game of Thrones’, κατά κόσμον Bella Ramsey.

Πρεμιέρα: 27/7

ΟΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ:

HOW IT ENDS

O Theo James πρέπει να συνεργαστεί με τον απόμακρο πεθερό του, Forest Whitaker, σε νέα μεγάλη παραγωγή της πλατφόρμας, με σκοπό να σώσει την εγκυμονούσα γυναίκα του από ένα βομβαρδισμένο, αποκαλυπτικό τοπίο. Δραματική περιπέτεια με δόσεις οικογενειακού δράματος.

Πρεμιέρα: 13/7

THE LEGACY OF A WHITETAIL DEER HUNTER

Κωμωδία με τον Josh Brolin και τον Danny McBride. Οι δυο τους υποδύονται έναν κυνηγό και τον καμεραμάν του αντίστοιχα, σε μια επική περιπέτεια επανασύνδεσης με τον γιο του πρώτου. Ο Brolin μέχρι στιγμής, με τον Thanos στο ‘Infinity War’ και τον Cable στο ‘Deadpool 2’, διανύει ένα πολύ καλό 2018.

Πρεμιέρα: 6/7

FATHER OF THE YEAR

Δύο απόφοιτοι πανεπιστημίου επιστρέφουν στη γενέτειρά τους, όπου η υποθετική ερώτηση «ποιανού ο πατέρας θα κέρδιζε έναν τσακωμό;» καταλήγει σε μαζικό πανδαιμόνιο. Γενικά, αν έχεις κωμωδία με τον τον David Spade, διάβαινε.

Πρεμιέρα: 20/7

EXTINCTION

Μετά το ‘Cloverfield Paradox’, το Netflix παίρνει στις διανεμητικές αγκάλες του ένα ακόμη θρίλερ επιστημονικής φαντασίας της Universal. Το ‘Extinction’ ο Michael Peña και η Lizzy Caplan υποδύονται ένα παντρεμένο ζευγάρι που προσπαθεί να προστατεύσει την οικογένειά του από την εξωγήινη – ή άλλου μεταφυσικού είδους – εισβολή. Τον Peña θα τον δεις σύντομα και στο ‘Ant-Man & The Wasp’.

Πρεμιέρα: 27/7

ΤΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ:

FIRST TEAM: JUVENTUS: SEASON 1, PART 2

Το Netflix θα ακολουθήσει τις ιστορίες και τους χαρακτήρες του συλλόγου κατά τη διάρκεια της σεζόν 2017-2018, περνώντας χρόνο με τους παίκτες εντός και εκτός γηπέδου. Στον δρόμο, στο σπίτι, όπου χρειάζεται για να καταγραφεί εις βάθος η πραγματική ζωή που κάνει τη Juventus μια από τις πιο συναρπαστικές ομάδες στον κόσμο.

Πρεμιέρα: 6/7

ROMAN EMPIRE: REIGN OF BLOOD, MASTER OF ROME

Κομψό μίγμα ντοκιμαντέρ και ιστορικού έπους που αφηγείται τη βασιλεία του Κόμμοδου, του αυτοκράτορα η εξουσία του οποίου σημάδεψε την πτώση της Ρώμης. Το πρώτο, πετυχημένο μέρος είναι ήδη διαθέσιμο, πάμε για το 2ο.

Πρεμιέρα: 27/7

DRUG LORDS: SEASON 2

Ντοκιμαντέρ με τις ιστορίες διαβόητων βαρόνων των ναρκωτικών, των πληρωμένων δολοφόνων τους και των ανθρώπων που ορκίστηκαν να τους καταστρέψουν. Καλό συνοδευτικό και το ντοκιμαντέρ ‘Dope’.

Πρεμιέρα: 10/7

INSIDE THE WORLD’S TOUGHEST PRISONS

Ο γνωστός ερευνητής δημοσιογράφος Paul Connolly γίνεται εθελοντικά τρόφιμος στις πιο άθλιες φυλακές του κόσμου. Πρωταγωνιστές ο εκφοβισμός και η αγριότητα.

Πρεμιέρα: 6/7

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ:

THE BREAK WITH MICHELLE WOLF

H κωμικός Michelle Wolf κλήθηκε πρόσφατα να ψυχαγωγήσει τους καλεσμένους του White House Correspondents’ Dinner και το έκανε Κούγκι. Ο μονόλογός της ήταν αμφιλεγόμενος και την έβαλε στις επικεφαλίδες του παγκόσμιου Τύπου, αλλά η ίδια δεν έχει σκοπό να λουφάξει μέχρι να κατακάτσει λίγο η σκόνη της. Κίνησε για Netflix και κωμικά σκετσάκια. Πάρε μια γεύση από το παραπάνω.

Κυκλοφορία επόμενου επεισοδίου: 1/7

EXPLAINED

Η νέα σειρά-ντοκιμαντέρ του Netflix ασχολείται με την άνοδο συναλλαγμάτων τύπου BitCoin, την αποτυχία συγκεκριμένων διαιτών, τον τρελό κόσμο της K-pop και άλλα ενδιαφέροντα. Το 1ο επεισόδιο ήταν σχετικό με τη μονογαμία. Μπορείς να το δεις παραπάνω για να πάρεις μια ιδέα.

Κυκλοφορία επόμενου επεισοδίου: 4/7

SHOOTER: SEASON 3

Ένας (φανταστικός στη δουλειά του) επιστρέφει στη δράση για να αποτρέψει τη δολοφονία του Προέδρου των Η.Π.Α., αλλά σύντομα βρίσκεται κατηγορούμενος για φόνο. Οι δύο πρώτες σεζόν είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα, ενώ κάθε νέο επεισόδιο της 3ης ανεβαίνει λίγες ώρες μετά την προβολή του στην Αμερική.

Κυκλοφορία επόμενου επεισοδίου: 6/7

Η ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ:

CAPTAIN AMERICA: THE WINTER SOLDIER

Ο Ιούλιος είναι μήνας blockbuster για το Netflix όπως θα διαπιστώσεις παρακάτ από τη συγκομιδή ταινιών και σειρών που θα γίνουν διαθέσιμα, αλλά η δική μας επιλογή είναι το ‘Captain America: The Winter Soldier’. Έξυπνο και σφοδρό στη δράση του, το ‘TWD’ παραμένει μία από τις καλύτερες ταινίες που μας έχει προσφέρει η μηχανή της Marvel.

Θα ανέβουν ακόμη: (από 1/7) Iron Man 1-3, Thor 1-2, Captain America: The First Avenger, The Avengers, Fast & Furious 1-5, Sherlock: Season 4, (από 13/7) Suits: Season 6, (από 19/7) το οσκαρικό ‘Fences’.

***

Απολαύστε τις παραπάνω σειρές και ταινίες, και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.