ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Από το ‘Game of Thrones’ στο ‘Bates Motel’: Όλες οι σειρές του Σαν Ντιέγκο

Συγκεντρώσαμε όλα τα τηλεοπτικά νέα που πρέπει να κρατήσεις από το Comic-Con του Σαν Ντιέγκο.

Με το Comic-Con του Σαν Ντιέγκο να φιλοξενεί πλέον μία τεράστια γκάμα σειρών, από genre σειρές και procedural μέχρι και τις υπερηρωικές που ανήκουν αντικειμενικά στο DNA του, οι σειρές που βρέθηκαν (και) φέτος στο event, άλλες για πρώτη και άλλες για τελευταία, ήταν πολλές.

Από ‘Game of Thrones’ μέχρι και ‘Bones’, το πρόγραμμα είχε κυριολεκτικά τα πάντα όλα. Αναλυτικότερα:

‘GAME OF THRONES’

Είναι πολύ νωρίς για να ανοίξουν τα άλαλα χείλη των παραγωγών για τα μυστικά της νέας σεζόν – αφήστε που δε συνηθίζουν να τα ανοίγουν γενικώς μέχρι και το παρά πέντε της πρεμιέρας κάθε κύκλου – αλλά ο 7ος κύκλος βρίσκεται και επισήμως σε παραγωγή. Βίντεο σαν και το παρακάτω δείχνουν με σύντομο τρόπο, πόση δουλειά πέφτει πίσω από όλα όσα εμείς προσπερνάμε όταν παρακολουθούμε το τελικό αποτέλεσμα.

Και τώρα μπορείς να μετρήσεις πόσες φορές προσπάθησε ο Peter Dinklage να πει τη λέξη “benevolent” στα γυρίσματα.

‘THE WALKING DEAD’

“I don’t know what the hell is going on in the most wonderful way”. Εμείς να δεις, Carol.

Το καστ μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στα γυρίσματα του cliffhanger που είναι ακόμα στο στόμα όλων, αλλά και για την ανάγκη τους να το επαναδημιουργήσουν πιστά για την πρεμιέρα της ερχόμενης σεζόν. Α, και για να μην το αφήσουμε ασχολίαστο, το τρέιλερ έχει και μια τίγρη.

Our fearless ladies enjoying a little break in the action #twdsdcc #sdcc2016   :@joshmcdermitt

A photo posted by The Walking Dead (@amcthewalkingdead) on

me myself & eye #sdcc

A photo posted by chandler riggs (@chandlerriggs5) on

sdcc.

A photo posted by Steven Yeun (@steveyeun) on

A photo posted by norman reedus (@bigbaldhead) on

❤️

A photo posted by norman reedus (@bigbaldhead) on

‘FEAR THE WALKING DEAD’

Ιδέα μας ή αυτό το τρέιλερ είναι καλύτερο από του μπαμπά ‘Walking Dead’;

Το δεύτερο μέρος της πρώτης σεζόν του spin-off θα βρει τους επιζώντες στην Tijuana, όπου οι κάτοικοι φαίνονται χωρισμένοι σε βίαιους πολίτες που θυμίζουν καρτέλ και στους θρησκόληπτους που διατηρούν την πίστη τους ακόμη και μπροστά στον θάνατο. Βασικά χαμός.

‘PRISON BREAK’

Πάλι μαντρωμένος βρέθηκε ο Michael Scofield, αλλά από πεθαμένος καλύτερα.

Στο πρώτο τρέιλερ της μίνι σειράς είχαμε μάθει ότι η οικογένειά του δε γνωρίζει ότι είναι ακόμα ζωντανός, αλλά όχι μόνο θα το μάθουν, αλλά θα πρέπει και να κοιτάξουν να βρουν τρόπο να τον βγάλουν από τη φυλακή της Υεμένης που είναι κλεισμένος. Τώρα έχουμε και μία πρώτη ματιά στη ζωή του φυλακισμένου κι απ’ ότι βλέπουμε, έχει ήδη βάλει μπροστά την απόδρασή του.

‘SHERLOCK’

Που ήσουν και σε περιμέναμε; Πολυπράγμονες οι Benedict Cumberbatch και Martin Freeman τα τελευταία χρόνια κι έτσι η αναμονή που κάνουμε μεταξύ των σεζόν ολοένα και μεγαλώνει κάθε φορά, αλλά συνήθως μας δικαιώνει. Στην προκειμένη περίπτωση, πρέπει να περιμένουμε ακόμα μέχρι μία απροσδιόριστη στιγμή του 2017.

Στο πάνελ της σειράς αναφέρθηκε ότι ο Sherlock θα εξελιχθεί σαν χαρακτήρας όπως είναι φυσιολογικό με τις ιδιοφυίες και ότι η 4η σεζόν θα είναι η πιο σκοτεινή μέχρι στιγμής. Όσο για τη Mary, αυτή η άμοιρη είναι ακόμα έγκυος.

‘VIKINGS’

Μπόλικη η χωρισμένη στα δύο φετινή σεζόν με τα υπόλοιπα 10 επεισόδια να τα περιμένουμε το φθινόπωρο, αλλά δεν ξέρουμε αν θα πρέπει να υπολογίσουμε στα Backstreet Boys με τον τρόπο που τα είδαμε την τελευταία φορά. Στο Valar Morghulis μπορούμε πάντα να υπολογίζουμε πάντως με το ξύλο που βλέπουμε να πέφτει στο τρέιλερ. Δραματικά φαίνονται τα πράγματα και μεταξύ Lagertha και Aslaug, με την πρώτη να αποκτά και νέο, λίγο διαφορετικό love interest. 

‘STAR TREK DISCOVERY’

Έχουμε αναφερθεί στη νέα ‘Star Trek’ σειρά που ετοιμάζει ο Bryan Fuller (ναιιιιι), αλλά δεν είχαμε καν τίτλο. Τώρα έχουμε και τίτλο και νέο σκάφος και πρώτη πτήση και πολλά υποσχόμενο φορμάτ.

Το νέο σκάφος θα ονομάζεται Discovery βάσει ενός σκάφους που είχε αναφερθεί κάποτε στο ‘Star Trek Voyager’ και θα δώσει το όνομά του στη νέα σειρά που απ’ όσα ακούσαμε στο πάνελ, θα ακολουθήσει δομή που θα μοιάζει περισσότερο με βιβλίο, παρά με επεισόδια.

“Το Star Trek γενικότερα έχει σχέση με τα ατομικά δικαιώματα, με τον σεβασμό που έχεις για κάποιον γι’ αυτό που είναι”, δήλωσε ο καπετάνιος Fuller, αφού άνοιξε την ομιλία του λέγοντας ότι δεν ήθελε απλώς να γράψει όταν ξεκίνησε την καριέρα του, ήθελε να γράψει Star Trek. Δες το πρώτο test flight του Discovery και ετοιμάσου για ταξίδια σ’ άλλη Γη και γαλαξίες:

‘AMERICAN GODS’

Δεύτερο χτύπημα από Bryan Fuller για το 2017, με το ‘American Gods’ του Neil Gaiman να είναι μία από τις σειρές που περιμένουμε περισσότερο για την ερχόμενη χρονιά. Είχαμε ήδη ενθουσιαστεί με τις πρώτες φωτογραφίες, αλλά όσο και να κάνουν για χίλιες λέξεις, δεν μπορούν να συγκριθούν με την εξαιρετική πρώτη εντύπωση που μας άφησε το τρέιλερ της σειράς. Η πάλη των παλιών θεών με τους νέους ζωντάνεψε μέσα από τις βραβευμένες σελίδες του Gaiman, για να περάσει τώρα στην οθόνη.

‘BATES MOTEL’

Μάντεψε ποια θα φάει τις μαχαιριές του Norman Bates στη ντουζιέρα.

Επειδή δε θα το βρεις, θα σου πούμε εμείς ότι θα είναι η Rihanna, η οποία κιόλας έστειλε το κατάλληλο βιντεάκι για να ανακοινώσει τη συμμετοχή της στους επισκέπτες του Comic-Con. 

 

“Θέλαμε να σπρώξουμε τον εμβληματικό ρόλο κάτω από έναν σύγχρονο προβολέα δημοσιότητας και να τον επαναδημιουργήσουμε με τρόπο ουσιαστικό και συναρπαστικό. Ακούσαμε κιόλας ότι η Rihanna είναι φαν της σειράς κι εμείς είμαστε μεγάλοι φαν δικοί της, οπότε ήταν η τέλεια σύγκρουση δημιουργικότητας και γραφτού”, δήλωσαν οι ενθουσιασμένοι παραγωγοί Carlton Cuse και Kerry Ehrin πριν μας προειδοποιήσουν ότι τα πράγματα θα γίνουν πολύ διαφορετικά στη σειρά απ’ ότι στην ταινία.

Μήπως βιαστήκαμε να προβλέψουμε τη μοίρα της σύγχρονης Marion Crane; 

‘THE EXPANSE’

Έχει ονομαστεί από πολλούς ως ο απόγονος του ‘Battlestar Galactica’ που περιμέναμε. Το ‘Expanse’ έχει βασιστεί στη σειρά βιβλίων του James S. A. Corey και εκτυλίσσεται σ’ ένα μακρινό μέλλον όπου η ανθρωπότητα έχει εποικίσει το ηλιακό σύστημα. Τώρα όμως είναι ώρα να προετοιμαστεί για πόλεμο, μαζί με τη νέα, fan-favourite χαρακτήρα των βιβλίων, Gunnery Sergeant Roberta “Bobbie” W. Draper. 

‘ONCE UPON A TIME’

Το παραμυθένιο καστ του event μας ανακοίνωσε ότι η νέα σεζόν θα μας ταξιδέψει σε βραδιές μαγικές/νύχτες αραβικές με τον Aladdin, τον Jafar και τη Jasmine να έχουν τα ηνία της πρώτου μέρους της νέας σεζόν.

‘THE VAMPIRE DIARIES’

Το πρώτο από τα πολλά αντίο που θα ακούμε για την επόμενη χρονιά πήγε να πει το καστ του ‘Vampire Diaries’ στο φετινό Comic-Con, αφού ανακοινώθηκε ότι ο 8ος κύκλος θα είναι και ο τελευταίος για τη σειρά.

Μαζί με το βίντεο που έφτιαξε η παραγωγή για να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους συντελεστές να μιλήσουν για την αρχή του τέλους, άλλο ένα νέο είναι ότι η Nina Dobrev που αποχώρησε με τη λήξη του συμβολαίου της στην 6η σεζόν, κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει για το μεγάλο τέλος.

‘BONES’

Το καστ της σειράς ‘Bones’ βρέθηκε για τελευταία φορά στο San Diego Comic-Con, λίγους μήνες πριν την έναρξη της 12ης και τελευταίας σεζόν της σειράς. Το πρόγραμμα θα έχει έναν γάμο, undercover περιπέτειες και δύο θανάτους χαρακτήρων που γνωρίσαμε σε προηγούμενους κύκλους.

The #Bones cast and crew were all smiles at #SDCC2016. #FOXSDCC #SDCC #Bones

A photo posted by Bones (@bonesonfox) on

Check out Emily Deschanel meeting fans yesterday at #SDCC2016! #FOXSDCC #SDCC #Bones

A photo posted by Bones (@bonesonfox) on

#Regram @dbdbo69 ・・・ Bones at Comic Con

A photo posted by Bones (@bonesonfox) on

‘DIRK GENTLY’S HOLISTIC DETECTIVE AGENCY’

Αυτή η ντετέκτιβ σειρά δε μοιάζει με τις υπόλοιπες. Σε πρώτη φάση γιατί τη λένε ‘Dirk Gently’ και τη διαβάσαμε λάθος. Λογικά καταλαβαίνετε τι διαβάσαμε. Σε δεύτερη φάση γιατί έχει τον Elijah Wood. Σε τρίτη γιατί θα συνδυάζει στοιχεία αστυνομικού, horror, χιούμορ, ρομάντσου και μιούζικαλ. Μια περιέργεια την έχουμε.

‘RIVERDALE’

Για τον μοντέρνο Archie του CW, ‘Riverdale’ επισήμως, ξέρουμε ότι θα έχει φόνους, παράνομους έρωτες μαθητή-καθηγήτριας, την Betty να παίρνει Adderall και κάτι από ζόμπι. Βασικά ξεχάστε τα όλα αυτά και κρατήστε απλά ότι παίζει ο Luke Perry. Ναι, ο Dylan. Της Άγριας Δύσης. Αυτά.