ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Κανείς δε θα γλιτώσει από τον Tom Hardy στο ‘Taboo’

Θα είναι το ‘Taboo’ η μίνι σειρά του χειμώνα;

Ακόμα δεν έχουμε αποχαιρετήσει την εξαιρετική τηλεόραση που μας έδωσε το 2016 και το 2017 βλέπει τα ρέστα του και σκέφτεται μήπως ποντάρει και παραπάνω.

Μέχρι στιγμής είχαμε αρκεστεί στο σκοτεινό πόστερ και κάποια σποτ ελάχιστων δευτερολέπτων του ‘Taboo’, αλλά τώρα που η πρεμιέρα της μίνι σειράς είναι μόνο ένα μήνα μακριά, ο Tom Hardy μανιάζει πιο άνετος στα bigger και better τρέιλερ του FX. Και ξέρουμε ότι είναι πάντα επικίνδυνες οι μεγάλες προσδοκίες, αλλά ό,τι έχουμε δει μέχρι στιγμής από το ‘Taboo’ μυρίζει *τρίβει μούσι* καλή τηλεόραση *ξανατρίβει μούσι*.

Θυμός, ψυχικά τραύματα, ενοχές, βία, πένθος, πάθος, εκδίκηση. Μέχρι και voodoo έχει επιστρατεύσει ο James Keziah Delaney για να διεκδικήσει αυτά που του ανήκουν από αυτούς που θέλουν να τα κατασπαράξουν. Τον είχαν για νεκρό, αλλά τώρα που γύρισε από την Αφρική για να κληρονομήσει ό,τι έχει απομείνει από τη ναυτιλιακή εταιρεία του πατέρα του, τα ψέμματα τελείωσαν. Οι δεσμοί του, καλοί και κακοί, έρχονται από το ‘Game of Thrones’ με την Oona Chaplin να παίζει τη χαμένη του αγάπη και τον Jonathan Pryce να βγάζει το σακί του Σπουργιτότατου για να βάλει το κουστούμι του άσπονδου εχθρού του.

The Prestige, Evil, Dear James και Little Man. Τέσσερα διαφορετικά τρέιλερ για να σε προετοιμάσουν για τον τυφώνα Delaney:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Jack Bauer επιστρέφει ως Πρόεδρος στο ‘Designated Survivor’