ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Peaky Blinders: Το πρώτο τρέιλερ της 4ης σεζόν είναι εδώ

Η επιστροφή της αγαπημένης σειράς πλησιάζει και το τρέιλερ είναι ό,τι χρειαζόταν για να γλυκαθεί η αναμονή.

Η τελευταία σεζόν του ‘Peaky Blinders‘ μας άφησε σε ένα αρκετά κρίσιμο σημείο. Η Polly, o Arthur, o John και ο Michael συλλαμβάνονται ξαφνικά και όπως φαίνεται μετά από προδοσία του Tommy. Αυτό βέβαια δεν αποκλείει το ότι μπορεί όλο αυτό να ήταν μέρος ενός μεγαλύτερου και πιο περίπλοκου σχεδίου του Tommy, που θα έχει πολύ διαφορετική κατάληξη.

H 4η σεζόν πιάνει τα πράγματα 6 μήνες μετά. Το BBC είχε ήδη αποκαλύψει ότι στην 4η σεζόν ο Shelby θα λάβει “ένα μυστηριώδες γράμμα την Παραμονή των Χριστουγέννων, το οποίο θα τον οδηγήσει στη συνειδητοποίηση ότι οι Peaky Blinders βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο. Ενώ πλησιάζει ο εχθρός ο Shelby εγκαταλείπει το σπίτι του στην εξοχή και επιστρέφει στους δρόμους του Small Heath στο Birmingham, όπου ένας αγώνας επιβίωσης ξεκινά”.

Ο Cilian Murphy με τη σειρά του είχε ήδη σε συνέντευξή του μαρτυρήσει ότι αυτή η σεζόν θα είναι “μια επιστροφή στις ρίζες”, άρα παρόλο που στις προηγούμενες σεζόν ο Tommy είχε κάνει ανοίγματα και με τους Ρώσους αλλά και στην Αμερική, απ’ ό,τι φαίνεται στη νέα σεζόν το κέντρο του ενδιαφέροντος θα είναι το Birmingham.

 

Σήμερα το BBC δημοσίευσε επισήμως το τρέιλερ της 4ης σεζόν.

Από αυτό παίρνουμε εικόνα και από τον χαρακτήρα του Adrien Brody, που κάνει την είσοδό του στο κάστ όντας η νέα μεγάλη απειλή για την οικογένεια, αλλά και από τον χαρακτήρα του Aidan Gillen, ναι, αυτός είναι ο Littlefinger για όσους στεναχωρήθηκαν που δεν θα τον έχουμε πια ‘Game of Thrones’, και ναι υπήρχαν και αυτοί και ήταν πολλοί. Φυσικά βλέπουμε και τον Tom Hardy να επιστρέφει στον ρόλο του ως Alfie Solomons.

Ακόμη δεν έχουμε κανένα νέο για την ακριβή ημερομηνία της πρεμιέρας, αλλά ξέρουμε ότι τουλάχιστον θα είναι μέσα στο 17 και το τρέιλερ είναι ένας πολύ καλός προάγγελος για το τι έπεται να ακολουθήσει.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ PEAKY BLINDERS

Peaky (φόκιν’) Blinders, τίποτα άλλο
Το Peaky Blinders διδάσκει στυλ, μουσική και γκανγκστεριλίκι
Το ‘Peaky Blinders’ στα πράγματα που περιμένουμε πιο πολύ από το άλλο μισό 2017