OPINIONS

Δειλέ, τι έκανες στα οπίσθια της Kim Kardashian;

Το περιοδικό Paper αποφάσισε να ρίξει το ίντερνετ και δημοσίευσε το εξώφυλλο της χειμερινής του έκδοσης. Το ίντερνετ έπεσε και ο γραφίστας που έκλεψε τα αληθινά της οπίσθια καταζητείται.

Ο Sir Mix-A-Lot, σε μια από τις πιο χαρακτηριστικές μουσικές στιγμές των δροσερών 90s, το ‘Baby Got Back’, κατέθετε την αδυναμία του στους μεγάλους πωπούς. Καλημέρα, πρώτη στροφή, “I like big butts and I cannot lie”.

 

Sir, είμαστε χιλιάδες εκεί έξω που εκτιμούμε την ειλικρίνειά σου και τα υπόλοιπα στα οποία αναφέρεσαι. Το μόνο που θέλω είναι να συμφωνήσουμε ότι αυτό που μοστράρει η Kim Kardashian στο εξώφυλλο του Paper δεν είναι ένας μεγάλος πωπός. Θέλω να συμφωνήσουμε ότι δεν είναι καν ένας πωπός. Πες το γκάτζετ. Πες το ανακάλυψη. Μόνο μην τον πεις πωπό.

Πολλές φορές στο παρελθόν, έχω σταθεί μπροστά σε μια εικόνα της προίκας της Kardashian, έχω κλείσει τα μάτια και με έχω προκαλέσει να πω δυνατά τι σκέφτομαι. Ορκίζομαι ότι σκέφτομαι τον Kris Humphries, καθότι μπορείς να μου κλείσεις τα μάτια, αλλά δεν μπορείς να βγάλεις το ΝΒΑ απ’ το κεφάλι μου.

 

Επειδή ακριβώς δεν τον πιστεύω, οι αποκαλύψεις τύπου Paper με φέρνουν όλο και πιο κοντά στο να ασπάζομαι το αίσθημα του φόβου που προκαλεί αυτή η ξεχωριστή προσωπικότητα που πλάθεται στο πίσω μέρος της Kim Kardashian. Αρχίζω να φοβάμαι, δεν θα στο κρύψω.

 

Νίκη μου, δανείζομαι τη φράση σου, αλλά την παραλλάσσω. Λίγα πράγματα με τρομάζουν στον κόσμο όσο η μέση της Kim. Εκεί είναι ο τρόμος, τουλάχιστον έτσι όπως μας την πλασάρει το Paper.

*μικρό διάλειμμα για να σας πω τι έμαθα τα λίγα χρόνια που δούλεψα στα ανδρικά περιοδικά*

Τα λίγα χρόνια που δούλεψα στα ανδρικά περιοδικά έμαθα ότι είναι πιο χρήσιμο να πιστεύεις στον Άγιο Βασίλη παρά στα γυναικεία σώματα που βλέπεις στα εξώφυλλα ή στα σαλόνια τους ή οπουδήποτε in print. Σίγουρα θα έχεις πέσει σε κάποιο βίντεο που θα δείχνει τη μεταμόρφωση ενός σώματος στο φώτοσοπ. Εγώ είχα την τιμή να τα βλέπω ζωντανά κι όχι σε βίντεο.

Τέρμα το διάλειμμα.

Για την Kim Kardashian μιλάμε. Για ένα εξέχον μέλος της ελίτ των ελίτ που δεν έχει δουλέψει ούτε τέσσερα δευτερόλεπτα στη ζωή του και έχει βασίσει μια περιουσία κι έναν εξωφρενικά επικερδή γάμο στην εικόνα της κάνοντας επάγγελμα το να είσαι celebrity.

 

Πώς λες λοιπόν να τα πέρασε ο γραφίστας που ανέλαβε να φτιάξει το εξώφυλλο; Εγώ αυτόν λυπάμαι. Εμείς θα ξεχαστούμε με τα δικά μας. Αυτός που βασανίστηκε με την Kim ώρες πάνω απ’ το κεφάλι του πώς θα εξηγήσει στα παιδιά του γιατί ο μπαμπάς δεν χαμογελάει τις τελευταίες μέρες; Τι θα τους πει;

Τέλος πάντων, δεν θέλω να είμαι αυτός που έκανε το κρίσιμο spoiler, αλλά η μέση της Kim, ακριβώς όπως και τα οπίσθια που ξεπετιούνται στο εξώφυλλο, δεν υπάρχει. Αν η μέση φαινόταν κανονική, τότε και ο κώλος θα φαινόταν αντιμετωπίσιμος.

Δείξτε μας κύριοι του Paper την πρωτότυπη φωτογραφία του μεγάλου Jean-Paul Goude και αφήστε μας να κάνουμε τις συγκρίσεις.

Αφού σας έπεισα ότι τα οπίσθια είναι ψεύτικα, πάμε να εξετάσουμε και την περίπτωση να είναι αληθινά. Κάνει μήνυση η Kardashian στο ONEMAN, την τουιτάρει ο Kanye West γιατί μόνο έτσι μαθαίνουμε τα νέα της και μας στέλνει χαρτιά που πιστοποιούν ότι τα πάντα είναι αληθινά.

“Σ’ αρέσει τώρα Ηλία Αναστασιάδη που έχεις και γνώμη για τις καμπύλες της Kim; Πήγαινε στην Τρίπολη να βγάλεις καμιά φωτογραφία”. Όχι, πάλι δεν μ’ αρέσει.

 

Ότι η Kim Kardashian μου είναι λιγότερο συμπαθής ακόμη κι απ’ τον άνθρωπο Kanye West (σέβομαι τον καλλιτέχνη Kanye, είναι πιονέρος) ισχύει και το παραδέχομαι. Αλλά υπόσχομαι ότι κράτησα την αντιπάθεια έξω απ’ αυτό. Αν βγει το ανοιξιάτικο Paper με την Emily Rajtakowski, την πιο σέξι γυναίκα αυτή τη στιγμή στο σύμπαν, θα σκεφτώ ακριβώς τα ίδια.

Στο κάτω κάτω, αυτός ο πωπός-πλατφόρμα για να σερβίρεις το ποτό σου ή για να ξεκουραστείς όσο περιμένεις το λεωφορείο είναι ένα φωναχτό unfair σε όλα τα κορίτσια με μεγάλα, αλλά ΦΥΣΙΚΑ οπίσθια.

Αντί να κάνει μαγκιές με την γλυκύτατη και απροστάτευτη Taylor Swift (βλέπε VMAs 2009), ο Kanye όφειλε να πετάγεται από μια γωνία του εξωφύλλου και να λέει ότι “συγχωρήστε τη γυναίκα μου, θα ‘θελε να ‘χει γεννηθεί Beyonce”.

Και τότε μπορεί να τη συγχωρούσαμε.

Για την ιστορία, δυο μέρες πριν η Beyonce είχε ανεβάσει αυτό στο Beyonce.com:

Ένα μικρό γλεντάκι.