Netflix
NETFLIX

Cobra Kai: Πότε έρχεται η 3η σεζόν στο Netflix

Το 'Cobra Kai' είναι αυτή τη στιγμή η Νο.1 σειρά στο αμερικανικό Netflix. Πότε θα δούμε τη συνέχειά του;

Το ‘Cobra Kai’ ήταν τεράστιο χιτ για το YouTube Premium, όμως το YouTube Premium θέλησε να σταματήσει να παράγει ορίτζιναλ περιεχόμενο μυθοπλασίας οπότε δεν ήξερε τι να το κάνει. Κάπως έτσι η σειρά βρέθηκε στο Netflix μετά από μια μάχη διαρκείας μεταξύ streaming γιγάντων, και αυτή τη στιγμή είναι το Νο.1 Netflix show στην Αμερική και το Νο.2 στην Ελλάδα.

Το ‘Cobra Kai’ ανήκει πλέον στο Netflix, δεν έχει αναλάβει απλώς τη διανομή του δηλαδή, το έχει αγοράσει και θα είναι πλέον 100% Netflix original στην πορεία των σεζόν του. Από απρόσμενο, χαμηλού προφίλ χιτ με πιστούς φαν (εμείς είχαμε ήδη τοποθετήσει την πρώτη σεζόν ανάμεσα στις καλύτερες σειρές του 2018) και νέα αγάπη των τηλεκριτικών (η 1η σεζόν έχει σκορ 100% στο Rotten Tomatoes), εκτίθεται πλέον στα εκατοντάδες εκατομμύρια συνδρομητών της πλατφόρμας παγκοσμίως και χτυπάει με αεροκλωτσιές τον ανταγωνισμό.

Έχει ανανεωθεί για 3η σεζόν το ‘Cobra Kai’;

Ναι και μάλιστα η 3η σεζόν έχει γυριστεί ήδη. Στο μεταξύ όμως το YouTube Premium άλλαξε τα πλάνα για το μέλλον του και έτσι έψαχνε τον κατάλληλο αγοραστή για να υιοθετήσει το παιδί του. Η 3η σεζόν του ‘Cobra Kai’ λοιπόν θα είχε ήδη προβληθεί την άνοιξη που μόλις μας πέρασε, όμως λόγω συνθηκών θα πρέπει να περιμένουμε λίγο παραπάνω.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα ο επόμενος κύκλος

Κάποια στιγμή μέσα στο 2021. Το Netflix αποφάσισε να μη συμπεριλάβει το ‘Cobra Kai’ μέσα στον προγραμματισμό του για το 2020, αλλά να στρώσει πρώτα το έδαφος αφήνοντας τους συνδρομητές του να ανακαλύψουν και να απολαύσουν τις δύο πρώτες σεζόν πριν μας σερβίρουν την επόμενη.

Τι ξέρουμε για την 3η σεζόν του ‘Cobra Kai’

Γνωρίζουμε ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων μάλλον θα οδηγήσει σε 4η. Τον περασμένο Γενάρη, ένας εκ των δύο δημιουργών, ο Jon Hurwitz, τίζαρε ότι οι φαν θα τρελαθούν όταν παρακολουθήσουν τα 90 τελευταία δευτερόλεπτα του 3ου κύκλου. Εάν είναι όντως τόσο έντονα, φανταζόμαστε πως ίσως θα πρόκειται για κάποιο cliffhanger που θα μας αφήσει έξαλλους για την 4η σεζόν.

Ένα μικρό ακόμα στοιχείο που προήλθε από το τελευταίο τρέιλερ που κυκλοφόρησε το Netflix με νέο οπτικό υλικό, είναι πως μάλλον θα δούμε ξανά τον Chozen από το ‘Karate Kid II’. Σε screencaps που θα δεις στο παρακάτω tweet, διακρίνουμε και εμείς μία γρήγορη ματιά στον Yuji Okumoto που τον είχε υποδυθεί.

Η δεύτερη, πιο μελοδραματική σεζόν του ‘Cobra Kai’ ακολούθησε την πορεία των ταινιών που και αυτές μέχρι τον δεύτερο γύρο απέκτησαν περισσότερα σαπουνοπερικά στοιχεία, οπότε αν επιστρέψει και ο Chozen θα μιλάμε σίγουρα για κρεσέντο δράματος.

Η εμφάνισή του φαίνεται πως θα συμβεί οργανικά, αφού έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι ο Daniel θα επισκεφτεί την Okinawa στην επόμενη σεζόν, όπως είχε κάνει στο ‘Karate Kid II’.

Γιατί είναι παράνομη η εμβληματική αεροκλωτσιά του Daniel; Πώς μας θυμίζει αυτή η ιστορία του τον Spider-Man και τι σχέση έχει με το franchise του ‘Rocky’; Ποιο είναι το φινάλε της ταινίας που ποτέ δεν γυρίστηκε και ποια είναι η ιστορία την ενέπνευσε; Αυτά και πολλά επεισόδια στο αφιερωματικό επεισόδιο του POP για τις Δύσκολες Ώρες στο ‘Karate Kid’!