ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το πιο μικρό Xbox που έχεις δει είναι γεγονός

Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Xbox Series S, της πιο μικρής κονσόλας της εταιρείας.

Το πιο μικρό Xbox της αγοράς είναι πλέον γεγονός. Όπως ανακοίνωσε η Microsoft, το Xbox Series S πρόκειται για το πιο μικρό Xbox που έχουμε δει μέχρι σήμερα και θα κυκλοφορήσει στην αγορά δίπλα στη ναυαρχίδα της εταιρείας, το νέο Xbox Series X μέσα στο 2020.

Μάλιστα, η Microsoft έδωσε στη δημοσιότητα και την πρώτη εικόνα του νέου μικροσκοπικού Xbox, το οποίο είναι σε μέγεθος όσο σχεδόν δύο χειριστήρια.

Όπως διαβάσαμε στην ανακοίνωση της εταιρείας θα κοστίζει 299 δολάρια και είναι πολύ πιο οικονομικό από το νέο Xbox Series X, το οποίο θα έχει αρχική τιμή στα 499 δολάρια.

Από τη φωτογραφία πάντως φαίνεται πως το μικρό αυτό Xbox (το οποίο μοιάζει με φορητό ηχείο) δεν έχει υποδοχή για CD, κάτι που μας κάνει έντονα να πιστεύουμε πως όσοι το αγοράσουν, θα μπορέσουν να αποκτήσουν παιχνίδια μέσω του online store της Microsoft. Κάτι αντίστοιχο άλλωστε πρόκειται να κάνει και η Sony με την οικονομική εκδοχή του Playstation 5.

Για την ώρα η Microsoft δεν έχει δημοσιοποιήσει άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xbox Series S, αλλά κάτι μας λέει πως πολύ σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες.