unsplash
SHOPPING

5 sneakers για τους νοσταλγούς των 90s

Κλασικά ζευγάρια με ρετρό αισθητική που επανήλθαν στο προσκήνιο για να μας επιστρέψουν στη δεκαετία που μεγάλωσε τους σημερινούς 30άρηδες, τα cool 90s. Ανακαλύψαμε πού θα τα αγοράσεις online.

Από τον κινηματογράφο, τη μουσική και τα video games μέχρι το φαγητό, το ποτό και τη διακόσμηση. Η νοσταλγία είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της εποχής μας και η μόδα δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τη vintage αισθητική.

Ρούχα, looks, χρώματα, ακόμα και γραμμές που ήταν κάποτε trend τώρα βρίσκουν και πάλι τη θέση τους στο σύγχρονο ντυσιμο. Η δεκαετία του 1990 είναι ίσως εκείνη που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στη νοσταλγική διάθεση της βιομηχανίας της μόδας.

Το αντρικό στυλ αγαπά ξανά τα ευμεγέθη logos, τα τσαντάκια μέσης, τα ψυχεδελικά tie dye prints που στιγμάτισαν τα τόσο cool 90s, όπως επίσης και κάποια αθλητικά brands (FILA, Diadora, Reebok) που με τα sneakers τους μεγάλωσαν τη γενιά των σημερινών 30άρηδων. Μοντέλα που επιστρέφουν τον νου και την καρδιά σε παιδικές και εφηβικές αναμνήσεις.

Αν νοσταλγείς λοιπόν τα 90s αυτά τα sneakers να αγοράσεις

sneakers superga
COSMOSSPORT.GR

Superga

Το πάνινο μοντέλο 2750 αποτελεί σταθμό στην ιστορία του ιταλικού brand. Φορέθηκε κατά κόρον στα τέλη της δεκαετίες του 1990 και σήμερα, αποτελεί ένα διαχρονικό ζευγάρι. Ιδανικό για την άνοιξη και το καλοκαίρι.
€59.00
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
sneakers reebok
SNEAKER10.GR

Reebok

Τα Classics CLUB C 85 είναι ένα από τα πιο ρετρό, όσο και κλασικά λευκά δερμάτινα sneakers. Στα 90s τα λιώσαμε. Τώρα, ήρθε η ώρα να βρουν ξανά τη θέση τους στα πόδια μας.
€80.00
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
16477092_350_A.jpg
SPARTOO.GR

Diadora

Τα High Waxed είναι λευκά, δερμάτινα μποτάκια με μαύρες λεπτομέρειες που πρωτοφορέθηκαν στα τέλη των 80s και αποθεώθηκαν μία δεκαετία αργότερα.
103,00 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
sneakers vans
ZAKCRET.GR

Vans

Τα Classic Slip-On VEYEBWW με το μοτίβο της σκακιέρας είναι ένα από τα πιο θρυλικά μοντέλα της Vans που αντέχει ακόμα στη φθορά του χρόνου.
65.00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
sneakers fila
ZAKCRET.GR

FILA

Δεν υπήρχε μαθητής και μαθήτρια στα 90s που να μην είχε φορέσει σε κάποια τάξη του Γυμνασίου ή του Λυκείου, τα Disruptor της Fila. Εδώ έχουμε, το D-Formation που πατάει σχεδιαστικά πάνω στα ρετρό στοιχεία του συγκεκριμένου, θρυλικού μοντέλου.
59.99€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ