Eurokinissi
BUZZ

Οι καλύτερες δικαιολογίες που ακούστηκαν στα διόδια από εκδρομείς του Πάσχα

Δώστε τους ένα Όσκαρ ρε παιδιά.

Ο πολυμήχανος Έλληνας πάντα θα βρει έναν τρόπο να πετύχει αυτό που θέλει. Είτε μιλάμε για κάποια έξυπνη πατέντα που θα του αποφέρει χρήματα, είτε για μια ευφάνταστη δικαιολογία που θα του επιτρέψει να φτάσει στην εξοχική του κατοικία για το Πάσχα.

Βέβαια, στη δεύτερη περίπτωση η αλήθεια είναι πως όσο ευφάνταστες και αν ήταν κάποιες δικαιολογίες που ακούστηκαν στα διόδια από επίδοξους πασχαλινούς εκδρομείς, δεν έπεισαν τους αστυνομικούς. Είπαμε, λοιπόν, να τις βάλουμε στη σειρά για να βρούμε τον νικητή του Όσκαρ των διοδίων.

Βρε σατανάδες, τι παράσταση δώσατε;

«Θέλω να βοηθήσω κάποιον που έχει ανάγκη»

Σε αυτή την περίπτωση έχουμε να κάνουμε με μία μέτρια δικαιολογία, που ίσως και να έχει κάποια δόση αλήθειας. Μόνο που στον συγκεκριμένο, όταν οι αστυνομικοί του ζήτησαν να ανοίξει το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του, βρήκαν μέσα κάρβουνα και μια ψησταριά. «Μα τα έχω πάντα εκεί για μία έκτακτη ανάγκη», η απάντηση του επίδοξου εκδρομέα που αναγκάστηκε να κάνει αναστροφή και να γυρίσει πίσω.

«Πρέπει να διευθετήσουμε τα περιουσιακά μας»

Δύο τύποι έσκασαν μύτη μπροστά στα διόδια, λέγοντας πως πρέπει να πάμε οπωσδήποτε εκτός Αθήνας, για να μοιράσουμε περιουσίες. Προφανώς πέτυχαν τον πιο συνεπή συμβολαιογράφο που θα δουλεύει αυτές τις ημέρες.

«Έχει πλημμυρήσει το εξοχικό»

Σύμφωνα με τα δελτία ειδήσεων, η συγκεκριμένη δικαιολογία ακούστηκε από πολλούς. Απ’ ότι φαίνεται η Μεγάλη Εβδομάδα είναι γεμάτη μπελάδες για τις εξοχικές κατοικίες.

«Έχω ραντεβού για το κτηματολόγιο»

Ένας συμπαθέστατος κυριούλης έφτασε μπροστά στους αστυνομικούς δείχνοντας όντως το κλεισμένο ραντεβού του. Μόνο που όταν τον ρώτησαν γιατί δεν πάει μόνος του και έχει πάρει μαζί και τη γυναίκα του, εκείνος τους αποκρίθηκε «και τι θα τρώω;».

«Πάω για δουλειά»

Λιτή κι απέριττη η δικαιολογία μιας κυρίας, η οποία έφτασε στα διόδια με ένα αμάξι φορτωμένο τσάντες και βαλίτσες. Η απάντησή της προφανώς και δεν έπεισε κανέναν.

«Είναι έγκυος η πεθερά μου»

Από τα highlights των ημερών ήταν η δικαιολογία ενός 50χρονου, ο οποίος επικαλέστηκε εγκυμοσύνη της πεθεράς του. Όταν εύλογα τον ρώτησαν πόσο χρονών είναι η πεθερά, εκείνος απάντησε πως πρόκειται για τη δεύτερη σύζυγο του πεθερού του, η οποία είναι 45.

«Πάω για εκπαίδευση σκύλων»

Με μια συμμορία από σκύλους στο αμάξι της πήγε να περάσει τα διόδια η συγκεκριμένη κυρία, η οποία επίσης δεν φάνηκε αρκετά πειστική για το σκοπό της αναχώρησής της.

«Θέλω να κάνω πρόταση γάμου την Ανάσταση»

Ίσως εδώ να έχουμε νικητή παιδιά. Ο πιο ρομαντικός εκδρομέας του φετινού Πάσχα είπε στους αστυνομικούς πως πρέπει να τον αφήσουν να περάσει τα διόδια, γιατί θέλει να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του το βράδυ της Ανάστασης. Η πρόταση, ωστόσο, αναβάλλεται για μερικές ημέρες ακόμη.