Survivor Greece
SURVIVOR

Survivor: Πόσα χρήματα συγκέντρωσαν ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος

Ποιο ήταν το ποσό, το οποίο «εισέπραξαν» οι δύο φιναλίστ του φετινού Survivor.

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor. Μετά από περισσότερους από έξι μήνες, το ριάλιτι επιβίωσης έριξε αυλαία σε μια εντυπωσιακή τελετή στο Άλσος Βεΐκου, όπου έδωσαν το παρών σχεδόν όλοι οι παίκτες που είδαμε να αγωνίζονται στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου.

Η βραδιά εξελίχθηκε σε θρίλερ για γερά νεύρα, μιας και οι δύο φιναλίστ, ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος, βρίσκονταν πολύ κοντά στην ψηφοφορία. Μάλιστα, ο νικητής είχε απόσταση μόλις μίας μονάδας από τον δεύτερο του τελικού. Πάντως και οι δύο μόνο κερδισμένοι βγήκαν από τη συμμετοχή τους στο Survivor.

Τα χρήματα που συγκέντρωσαν Σάκης και Ηλίας

Ο Ηλίας Μπόγδανος μπήκε στο Survivor ως μέλος της ομάδας των Διασήμων. Ο τραγουδιστής των INCO, σύμφωνα με τα όσα είχαν διαρρεύσει, είχε κάνει μια πολύ καλή συμφωνία με τον Τούρκο παραγωγό, Acun Ilicali, η οποία του απέφερε 4.000 ευρώ εβδομαδιαίως. Έτσι, από τις αρχές Φεβρουαρίου μέχρι και σήμερα κατάφερε να συγκεντρώσει ένα ποσό άνω των 84.000 ευρώ.

Από την άλλη πλευρά, ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε πολύ περισσότερα χρήματα από τη συμμετοχή του στο Survivor. Μόνο από τη νίκη του στον τελικό θα λάβει ένα χρηματικό έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ. Επιπλέον, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα ρεπορτάζ φαίνεται πως ο Σάκης έκανε δύο διαφορετικές συμφωνίες με τον Acun, όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο. Όταν μπήκε στο παιχνίδι προς τα τέλη του Φεβρουαρίου εισέπραττε περίπου 1.500-2.000 ευρώ την εβδομάδα. Ωστόσο, όταν το ριάλιτι επιβίωσης μπήκε στην τελική του ευθεία στα τέλη του Μαΐου και όλο το love story, που είχε χτιστεί με τη Μαριαλένα «πουλούσε» αρκετά, η αμοιβή του ανέβηκε στα 3.000 ευρώ την εβδομάδα.

Συνεπώς, σε αυτό το διάστημα των περίπου τεσσερισήμισι μηνών στον Άγιο Δομίνικο το ποσό που συγκέντρωσε ο Σάκης Κατσούλης έφτασε περίπου τις 40.000 ευρώ, ενώ μαζί με το έπαθλο του νικητή ανέβηκε στις 140.000 ευρώ.