ΣΚΑΙ
SURVIVOR

Αυτός είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των Survivor

Γιώργος Αγγελόπουλος, Ηλίας Γκότσης, Κατερίνα Δαλάκα ή μήπως Σάκης Κατσούλης;

Μετά από έξι και πλέον μήνες το Survivor φτάνει στο τέλος του. To ελληνικό ριάλιτι επιβίωσης ξεκίνησε στις 27 Δεκεμβρίου του 2020 και ολοκληρώνεται σήμερα 5 Ιουλίου του 2021, με τον μεγάλο τελικό και την ανάδειξη του νικητή. Ακριβώς 190 ημέρες μετά.

Και να σκεφτεί κανείς πως το τουρκικό Survivor, η παραγωγή του οποίου ανήκει επίσης στον Acun Ilicali, έχει ήδη ρίξει αυλαία εδώ και περίπου μια εβδομάδα. Σε λίγες ώρες, όμως, θα γνωρίζουμε ποιος εκ των Σάκη Κατσούλη και Ηλία Μπόγδανου θα είναι ο νικητής της φετινής χρονιάς κι εκείνος που θα πάρει τα 100.000 ευρώ.

Ο παίκτης του Survivor με τα καλύτερα στατιστικά

Οι δύο παίκτες ήταν αδιαμφισβήτητα οι δύο καλύτεροι της φετινής σεζόν. Έδειξαν απίστευτες ικανότητες στους στίβους μάχης, ήταν γρήγοροι, αλλά και αποτελεσματικοί στο στόχο, φτάνοντας δικαίως μέχρι τον τελικό.

Μπορεί και οι δυο να μην βρίσκονταν ανάμεσα στους παίκτες, που ταξίδεψαν από την αρχή στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο από τη στιγμή που μπήκαν στο παιχνίδι, δεν έχασαν σχεδόν ούτε έναν αγώνα. Ήταν πάντα εκεί, έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη και να παλέψουν για τη νίκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σάκης Κατσούλης αγωνίστηκε σε συνολικά 302 αγώνες στο φετινό Survivor, καταγράφοντας 221 νίκες και 81 ήττες. Ένα ποσοστό νικών που φτάνει το 73.2%. Αρκετά καλύτερο από αυτό του James Καφετζή (66.7%), τον οποίο κάποτε συγκρίναμε με τον Ντάνο.

Από την άλλη, ο δεύτερος φιναλίστ του φετινού ριάλιτι επιβίωσης, Ηλίας Μπόγδανος, αγωνίστηκε συνολικά σε 332 αγώνες, πετυχαίνοντας 183 νίκες και 149 ήττες, έχοντας ένα ποσοστό λίγο πάνω από τη βάση, στο 55.1%. Άρα το ερώτημα για το ποιος από τους δύο ήταν καλύτερος αγωνιστικά, έχει ξεκάθαρη απάντηση.

Πάμε τώρα να δούμε τι ποσοστό νικών είχαν καταγράψει οι παλαιότεροι νικητές του Survivor; Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, λοιπόν, είχε αγωνιστεί 301 φορές στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου, πετυχαίνοντας 183 νίκες και 118 ήττες, με ένα ποσοστό νικών που άγγιζε το 60.8%. Μεγαλύτερο από του Ηλία Μπόγδανου, αλλά μικρότερο από του Σάκη Κατσούλη.

Στο επόμενο Survivor, ο νικητής Ηλίας Γκότσης αγωνίστηκε 369 φορές, πανηγυρίζοντας τη νίκη στις 223 από αυτές και χάνοντας στις υπόλοιπες 146. Το ποσοστό νικών του έφτασε το 60.4%, ελάχιστα μικρότερο από του Ντάνου και αρκετά μικρότερο από του Κατσούλη. Τέλος, στο τρίτο Survivor μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, όπου νικήτρια στέφθηκε η Κατερίνα Δαλάκα, αγωνίστηκε συνολικά 343 φορές και σημείωσε 238 νίκες και 105 ήττες με το ποσοστό της να φτάνει το 69.5%.

Μπορεί μέχρι και φέτος το ποσοστό νικών της Δαλάκα να ήταν το υψηλότερο ανάμεσα στους παίκτες που πήραν μέρος στα Survivor και έφτασαν αρκετά μακριά στο παιχνίδι, όμως, βρέθηκε κάποιος να την ξεπεράσει. Ο Σάκης Κατσούλης ήταν τρομερός στους στίβους μάχης, ενώ στα τελευταία επεισόδια έδειξε ανίκητος, ανεβάζοντας το ποσοστό νικών του στο 73.2%, το μεγαλύτερο που έχουμε δει μέχρι σήμερα στο ριάλιτι επιβίωσης. Αν του αξίζει και το έπαθλο μετά από όλα αυτά; Πιθανότατα ναι.