© 2021 / Brynn Anderson / Associated Press
HOT RIGHT NOW

Η Bella Hadid στην πιο σέξι εμφάνιση της χρονιάς

Ένα φόρεμα χωρίς μπούστο και ένα χρυσό κολιέ που κάνει τη φαντασία να οργιάζει.

Κόκκινα χαλιά, εντυπωσιακές εμφανίσεις, φλας που αστράφτουν, άνθρωποι χωρίς μάσκες. Το 74ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών ξεκίνησε στις 6 Ιουλίου και εδώ και μερικές μέρες πρωταγωνιστεί στα φωτογραφικά πρακτορεία του πλανήτη. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, πάντα συνέβαινε. Εκείνο που είναι καινούργιο είναι το γεγονός πως λειτουργεί σαν μια εικόνα κανονικότητας, ένα γεγονός που μας μεταφέρει ξανά στην προ-Covid 19 εποχή μετά από έναν δύσκολο χειμώνα γεμάτο καραντίνες.

Ποιος έχει κλέψει μέχρι στιγμής την παράσταση στα κόκκινα χαλιά; Όπote εμφανίζεται η Bella Hadid το κοινό παραμιλά και οι φωτογράφοι στριμώχνονται για να την αποθανατίσουν.

Χθες όμως έδωσε ένα μικρό ρεσιτάλ. Όχι άδικα, ήδη θεωρείται η πιο σέξι στιγμή του 2021 μέχρι τώρα.

Μία υπόκλιση στο μεγαλείο της Bella Hadid

H Αμερικανοπαλαιστίνια ανακηρύχθηκε Model of the Year για το 2016 από τους ειδικούς. Μάλιστα, το γεγονός ότι είναι η μικρή αδερφή ενός άλλου διάσημου supermodel, της Gigi Hadid, κάνει τη διαδρομή της στις πασαρέλες και τα κόκκινα χαλιά ακόμα πιο εντυπωσιακή. Μαζί αποτελούν ένα αχτύπητο δίδυμο στον χώρο της μόδας.

Παρ’ όλα αυτά, λίγα πράγματα μας είχαν προετοιμάσει για την αυτοκρατορική εμφάνιση που συναντήσαμε στις φωτογραφίες από τη χθεσινή ημέρα στο 74ο Φεστιβάλ των Καννών.

Το διάσημο supermodel φόρεσε ένα φόρεμα από τη συλλογή Schiaparelli το οποίο έσπαγε όλους τους κανόνες και τα άγραφα ταμπού στην πρεμιέρα της νέα ταινίας του Nanni Moretti, Three floors.

Η Bella Hadid στην πιο σέξι εμφάνιση της χρονιάς © 2021 / Brynn Anderson / Associated Press

Το μπούστο ήταν τελείως ανοιχτό και το μοναδικό πράγμα που κάλυπτε το στήθος της Bella Hadid ήταν ένα χρυσό κολιέ που έφερνε στο μυαλό τον φυτικό κόσμο ή μάλλον πιο σωστά τους ανθρώπινους πνεύμονες.

Ήταν η μοναδική εμφάνιση που άφησε τους παρευρισκόμενους με το στόμα ανοιχτό;

Σίγουρα, όχι. Ήταν όμως εκείνη που θα μείνει στην ιστορία. Σε λίγα χρόνια όλοι θα μιλούν για το φόρεμα που ανέδειξε η Bella Hadid στο 74ο Φεστιβάλ των Καννών.

Η Bella Hadid στην πιο σέξι εμφάνιση της χρονιάς © 2021 / Brynn Anderson / Associated Press

Ένα φόρεμα που κατάφερε να είναι ασυγκράτητα σέξι χωρίς όμως να δείχνει ούτε για μισό δευτερόλεπτα φτηνό, υπερβολικό ή έστω επιτηδευμένο.

Ήταν απλά μια πανέμορφη εμφάνιση από μία από τις αδιαμφισβήτητα πιο όμορφες γυναίκες στον πλανήτη.