Fabian Sommer/picture alliance via Getty Images
TIK TOK

7 παράξενοι λογαριασμοί που πρέπει να ακολουθήσεις στο TikTok

Από ASMR μέχρι τον εορτασμό της καθημερινής ασημαντότητας, το TikTok είναι ένα μέρος όπου μπορείς να βρεις τα πάντα.

To TikTok μπήκε απότομα στις ζωές μας κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown. Αν ήθελες να βρεις πραγματικά περίεργους λογαριασμούς, το έκανες τότε που τα ένστικτα του κόσμου ήταν εντελώς ελεύθερα μπροστά σε αυτό το νέο μέσο. Τώρα πια το TikTok έχει κανονικοποιηθεί. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια ιδιαίτερα accounts, που έχουν πολύ κοινό, γιατί κάνουν κάτι το διαφορετικό ή γιατί παρουσιάζουν με ασυνήθιστο τρόπο μια πολύ συνηθισμένη καθημερινότητα. Παρακάτω θα βρεις 7 τέτοια παραδείγματα.

satisfying..x..lips

Η satisfying..x..lips έχει 6,4 εκατομμύρια followers και είναι αυτό που λέει και το όνομά της. Τα βίντεό της διαρκούν μερικά δευτερόλεπτα, η κάμερα εστιάζει μόνο στα χείλη της, τα οποία συνθλίβουν με ASMR τρόπο κάποιο πολύχρωμο, μικρό γλυκό ή φρούτο.

 

Oldtimehawkey

Well, hello buddy, ξεκινάει λέγοντας πάντα τα βίντεό του ο Oldtimehawkey, και συνήθως σε παίρνει μαζί του σε κάποια μοναχική, καθημερινή δραστηριότητα, που συχνά εμπεριέχει και το να ετοιμάζει κάποιου είδους σνακ.  Όπως μαρτυρά και το όνομά του ο Oldtimehawkey μοιάζει βγαλμένος από το παρελθόν, για αυτό και πολλές φορές σου δείχνει παλιά παιχνίδια ή βιντεοταινίες.

seducktiv

Η πάπια Wrinkle είναι η σταρ του λογαριασμού seducktiv, και στα βίντεο βλέπεις τις περιπέτειές της. Στα περισσότερα βίντεο λαμβάνει μέρος στα trends του TikTok. Τα καλύτερα όμως είναι αυτά που απλά τη βλέπεις να τρέχει.

orinimelissa

Η orinimelissa είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα ελληνικά account. Ο Χάρης Σταμάτης είναι ένας νεαρός μελισσοκόμος από το Αγρίνιο, που σε μυεί στα πιο περίεργα μυστικά των μελισσών. Όπως το ότι μία μισοπεθαμένη μέλισσα μπορεί να αναστηθεί, άμα τη βάλεις να πιει λίγο μέλι. Κάθε βίντεό του είναι και μία νέα πληροφορία.

@orinimelissa πραγματικά δε βαριουνται καθόλου #orinimelissa ♬ Spongebob Tomfoolery – Dante9k Remix – David Snell

pixelplayhouse

«Είμαι ο Vijay και φτιάχνω μιούζικαλ με τους φίλους μου», διαβάζεις στο bio του λογαριασμού pixelplayhouse. Στα βίντεό του βρίσκεις μικρά μιούζικαλ βγαλμένα από την καθημερινότητα. Σου δείχνει ακόμα πώς ηχογράφησε με την παρέα του το καθένα και πώς το γύρισαν. Ή σχολιάζει  γνωστά μιούζικαλ από τον κινηματογράφο.

@pixelplayhouse Gen Z vs. Millennials🥊🎶 GUYS, WHAT ARE YOUR DEFINITIONS OF GENZ & MILLENNIALS?! #genzvsmillenial #genz #millennial #zillennial #musicals ♬ original sound – Pixel Playhouse

Drechos 

Η drechos είναι από τα πιο δημοφιλή ελληνικά account στο TikTok. Δεν χρησιμοποιεί φίλτρα, δεν ψάχνει το καλό της προφίλ, ούτε έχει σταθερή και καλή κάμερα. Τα βίντεό της είναι ακατέργαστα και αυθόρμητα και στα περισσότερα προσκαλεί το κοινό της σε καθημερινές στιγμές όπως το να κόψει απλά ένα κομμάτι χαλβά. Σε πολλά απαντάει στις ερωτήσεις των φαν της. Αυτό που έχει κερδίσει το κοινό της είναι πάνω από όλα η ήρεμη φωνή της.

stormiibabii

Η stormiibabii είναι ένα account που κάνει βίντεο παρωδίες με φωτογραφίες της Kylie Jenner και της κόρης της, Stormi. Το βίντεο που εκτίναξε τον λογαριασμό ήταν το “Stormi you look like mommy baby”, του οποίου το ηχητικό χρησιμοποιήθηκε εκατοντάδες φορές από τους χρήστες.