2022, Aaron Gash/AP Photo
GROOMING

Η περιποίηση προσώπου του Serge Ibaka περιλαμβάνει κρέμες, λαχανικά και κουτάλια

Ο Γιάννης και οι συμπαίκτες του προσπαθούν να περιποιηθούν την επιδερμίδα τους, ακολουθώντας τη ρουτίνα του 33χρονου NBAer σε ένα χιουμοριστικό βίντεο που έγινε viral σε Instagram και Twitter. 

Ο Serge Ibaka, που κοιτά τον κόσμο από τα δύο μέτρα και οκτώ εκατοστά, είναι ένας από τα αστέρια των Μιλγουόκι Μπακς και ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς στο NBA

Είναι επίσης ένας άντρας με πολλά ταλέντα και ενδιαφέροντα που δεν εξαντλούνται στο παρκέ. Συγκεκριμένα, έχει δημιουργήσει στο YouTube το δικό του σόου μαγειρικής, το How Hungry Are You?” (αυτοαποκαλείται The Mafuzzy Chef και μοιράζεται παράξενες συνταγές με διάσημους καλεσμένους, μεταξύ αυτών και ο συνάδελφος και καλός του φίλος, Kawhi Leonard) και στο Instagram και στο Twitter μία σειρά από βίντεο που αποκαλύπτουν τη ρουτίνα περιποίησης του προσώπου του. 

Την αποκαλεί Skin Art Routine και δεν είναι ακριβώς η φροντίδα της επιδερμίδας που έχεις στο μυαλό σου. Περιλαμβάνει εκτός από τον κλασικό καθαρισμό και την ενυδάτωση με τα ανάλογα, συνηθισμένα προϊόντα (τα οποία να σημειωθεί τα καλύπτει ώστε να μη διαφημίζει το brand), μερικά ακόμα στάδια, όπως είναι η απολέπιση, η μάσκα και η ενεργοποίηση της κυκλοφορίας τους αίματος στο πρόσωπο, στα οποία χρησιμοποιεί αναπάντεχα αντικείμενα.

Εδώ, τον βλέπουμε να κάνει μάσκα με μπανανόφλουδα 

και εδώ να απολεπίζει το δέρμα του, όχι με scrub αλλά με σέλερι.

Ο Ibaka ξεκίνησε να αναρτά τα βίντεο με την ιδιόμορφη αυτή, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του, περιποίηση προσώπου μέσα στο καλοκαίρι, με τους ακολούθους του στα social media να τον αποθεώνουν κυρίως για το χιούμορ του και λιγότερο για τα grooming tips του.

Τώρα, ήρθε η σειρά των συμπαικτών του να δοκιμάσουν τη Skin Art Routine για λαμπερή επιδερμίδα σαν του 33χρονου Κονγκολέζου. 

Η ρουτίνα ομορφιάς των Μιλγουόκι Μπακς

Ο Pat Connaughton κάνει μασάζ στο πρόσωπο με τις γροθιές του και απλώνει χαρτί τουαλέτας σε μέτωπο, μάγουλα και πιγούνι για βαθιά απολέπιση. Ο Brook Lopez τονώνει την κυκλοφορία του αίματος με παγωμένα κουτάλια. 

Ο Bobby Portis καθαρίζει αβοκάντο για να ξεφορτωθεί τους μαύρους κύκλους στα μάτια. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τρίβει με σέλερι το δέρμα του για να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. 

Οι συμπαίκτες του Serge Ibaka προσπάθησαν να δοκιμάσουν τα μυστικά ομορφιάς του, αλλά όπως φαίνεται στο viral βίντεο που ανέβασε η ομάδα στον λογαριασμό της σε Instagram και Twitter, δεν πήγε καθόλου καλά όλο αυτό. 

Τουλάχιστον, το διασκέδασαν.