Outnow.ch
ORIGINALS

Προσκυνάμε το είδωλο που μπήκε παράνομα σε μπαρ με ταυτότητα McLovin

Όταν η ζωή μιμείται την τέχνη, καμιά φορά καταλήγεις στη φυλακή.

Ας ξεκινήσουμε αποθεώνοντας το ‘Superbad‘, την κωμωδιάρα του Judd Apatow με τον Jonah Hill και τον Michael Cera, που κυκλοφόρησε το 2007 (γεράσαμε). Αυτή η ταινία μας είχε χαρίσει πολλές αστείες στιγμές, αλλά αν έχει μείνει μία παρακαταθήκη, ΜΙΑ μόνο βαριά κληρονομιά, αυτή είναι φυσικά ο McLovin.

Αν δεν θυμάσαι (ειλικρινά, πώς γίνεται;;), McLovin ήταν το όνομα που χρησιμοποίησε ο Fogell (τον οποίο ενσάρκωσε ο Christopher Mintz-Plasse) στην ψεύτικη ταυτότητά του, προκειμένου να αγοράσει παράνομα αλκοόλ. Για την ακρίβεια, επρόκειτο για ψεύτικο δίπλωμα οδήγησης, από τη Χαβάη.

Ακόμα μου φαίνεται αστείο. Ένας 20χρονος θεός από την Iowa λοιπόν, ονόματι Daniel Alfredo Burleson, συνελήφθη σε τοπικό μπαρ, επειδή τον έπιασαν να πίνει παράνομα αλκοόλ. Ο Burleson είχε μπει στο μπαρ με ψεύτικη ταυτότητα (το όριο στις ΗΠΑ είναι τα 21 χρόνια) και όταν η αστυνομία ζήτησε να δει τα στοιχεία του, το αρνήθηκε και στη συνέχεια έδειξε την κανονική του ταυτότητα, όμως ψάχνοντάς την, οι αστυνομικοί εντόπισαν στα πράγματά του το θρυλικό όνομα του McLovin στο ψεύτικο έγγραφο και οδήγησαν τον νεαρό στο τμήμα. Ναι, ο τύπος είχε ολόιδιο έγγραφο με αυτό του McLovin, με τη Χαβάη και με τα όλα του.

Ελπίζουμε το περιπολικό τους να μην είχε την τύχη των αστυνομικών στο Superbad.