ΛΙΣΤΕΣ

Πίσω από την κάμερα 5 πραγματικά άβολων σκηνών σεξ του σινεμά

Well, this is awkward.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Πόσες φορές έχετε δει σεξ σε ταινίες και έχετε πει “καλή φάση, θέλω και εγώ να γίνω ηθοποιός”;

Αχά, ξέρω. Και γω τα ίδια. Και πράγματι σε κάποιες περιπτώσεις, όπως η περιβόητη σκηνή σεξ στο ‘Don’t Look Now’, θα ήταν πολύ καλή φάση.

Υπάρχουν όμως άλλες που θα σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη. Ιδού.

EYES WIDE SHUT

Στο ‘Eyes Wide Shut’ ο Tom Cruise είναι ένας επιτυχημένος μεγαλογιατρός, που όταν η σύζυγός του Nicole Kidman του αποκαλύπτει τις φαντασιώσεις της με έναν άλλον άντρα, εκείνος τρελαίνεται και μπαίνει κρυφά σε ένα sex cult (ναι ρε, και συ αυτό δεν θα ‘κανες;).

Η Kidman λοιπόν εκείνω τω καιρώ ήταν όντως παντρεμένη με τον Tom Cruise, και ο Κιούμπρικ (που btw σήμερα διάβασα ότι το λεξικό της Οξφόρδης προσέθεσε τρεις καινούριες λέξεις – τις Lynchian, Tarantinoesque και Kubrickian) ήθελε να κάνει τη ζήλεια του Τομ όσο πιο πραγματική γίνεται. Οπότε τι έκανε ο σατανάς; Τις ημέρες που η Kidman γύριζε τις σκηνές σεξ, που θα χρησιμοποιούνταν στην ταινία για την αποτύπωση των φαντασιώσεών της, του απαγόρευσε να έρθει στο σετ και απαγόρευσε σε εκείνη να του πει το οτιδήποτε για αυτές.

SUPERBAD

Μία από τις πιο άβολες σκηνές σεξ στην ιστορία του σινεμά ήταν άξουαλι ακόμα πιο άβολη από ότι φαίνεται γιατί η μητέρα του 17χρονου τότε πρωταγωνιστή, Christopher Mintz-Plasse, έπρεπε υποχρεωτικά να είναι παρούσα στα γυρίσματα γιατί ήταν ανήλικος.

Ποιος νομοθέτησε αυτόν τον εφιάλτη;

A Dangerous Method

Όχι τη μητέρα της, αλλά τον σωματοφύλακά της έφερε η Keira Knightly στα γυρίσματα της ερωτικής σκηνής με τον Fassbender, για να νιώθει άνετα.

Σας παρακαλώ δεν θα ‘θελα να το σχολιάσω αυτό.

Game of thrones

Ένα από τα πρώτα πράγματα που σκέφτεσαι όταν ακούς ‘Game of Thrones’ είναι το χοτ σεξ που κάναν οι πρωταγωνιστές. Στα πρώτα χρόνια έστω, γιατί στις τελευταίες σεζόν το ελάττωσαν, όπως γίνεται σε όλες τις μακροχρόνιες σχέσεις.

Στην πραγματικότητα ήταν βέβαια πολύ λιγότερο χοτ, αφού ο Jason Momoa, για να διασκεδάσει την Emilia Clarke, έβαλε ένα φωσφοριζέ, χνουδωτό φούξια κάλυμμα στο επίμαχο σημείο.

Passengers

Σε αυτή τη συνέντευξη με στον Seth Meyers, η γνωστή για την έφεσή της στα αστεία, στο κρασί και στις άβολες καταστάσεις Jennifer Lawrence, εξηγεί βήμα-βήμα την αβολοσύνη των ερωτικών σκηνών στα γυρίσματα. Για να καταφέρει να κάνει τη σκηνή με τον Chris Pratt στο ‘Passengers’ ήπιε ένα ολόκληρο μπουκάλι ουίσκι.

Στην αρχή όλα καλά, αλλά το γύρισμα κράτησε οκτώ ώρες και η JLaw κατέληξε να παίζει με hangover. Yeeee.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ

Οι γυναίκες του La casa de papel είναι όλα τα λεφτά (που κλέβουν)
Οι καλύτερες σκηνές σεξ χωρίς σεξ
Οι σειρές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έχουν λιγότερο σεξ από όσο νομίζεις