Τα νέα emoji θα καταστρέψουν όσους στέλνουν dick pics

Γελένα Καρλέουσα likes this.
SHARES

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Στο 2019 βρισκόμαστε και προφανώς, θα υπήρχε επιτροπή που εγκρίνει τα νέα emoji που προστίθενται στις πλατφόρμες online chat. Αλίμονο. Η Unicode Consortium λοιπόν, ενέκρινε 230 νέα emoji, με τα χαρμόσυνα νέα να αναγγέλλονται με κάθε επισημότητα μέσα από την αρμόδια 'υπηρεσία' που φέρει το όνομα Emojipedia.

Ζούμε σε συναρπαστικούς καιρούς.

Ανάμεσα σε αυτά τα 230 νέα εικονίδια λοιπόν, εκτός από το χασμουρητό, το αυτί με ακουστικό, τους ανθρώπους με αμαξίδιο, το στρείδι και τον χαρταετό, μεταξύ άλλων, θα συναντήσεις και το παρακάτω new entry:

Σύμφωνα με τις επίσημες εξαγγελίες, πρόκειται για 'χέρι που τσιμπάει', όλοι όμως μπορούμε να φανταστούμε ακριβώς ποια θα είναι η χρήση του. Ήδη, ανακοινώθηκε η έκτακτη σύγκλιση του συμβουλίου 'γλοιωδών ανδρών που μοιράζουν αφειδώς dick pics σε όλο το ίντερνετ' (ΓΑΜΑDPOI), για να μελετηθούν οι κινήσεις του είδους από εδώ και πέρα, αφού πλέον το 'μικροτσούτσουνος' ή όπως θα έλεγε και μια ψυχή 'mikrokurcica', μπορεί να χωρέσει πολύ γλαφυρά σε ένα και μόνο εικονίδιο.

Καλή αρχή να ευχηθούμε, χρησιμοποιήστε το με σύνεση.

 

Share
 

24Media Network

Ολυμπιακός: Έχει εννέα στόπερ και ψάχνει στόπερ

Στον Ολυμπιακό ανήκουν ήδη εννέα κεντρικοί αμυντικοί, αλλά το καλοκαίρι θα επιχειρήσει να αποκτήσει ακόμα δύο, με άμεση προτεραιότητα έναν βασικό. Το Sport24.gr αναλύει τα δεδομένα για κάθε μια περίπτωση ξεχωριστά.

Πρόταση 1,4 εκατ. ευρώ για Μπεργκ

To 24o Eυαγγέλιο αποκαλύπτει την προσφορά Μπιγκφοράτης ομάδας στον Μάρκους Μπέργκ. Πού υπάρχει διαφορά καθώς και τις 3 ανταγωνίστριες του Ολυμπιακού για Ραβανέλι.

 
POP για τις δύσκολες ώρες
PROMO
Social Man