Τα νέα emoji θα καταστρέψουν όσους στέλνουν dick pics

Γελένα Καρλέουσα likes this.
SHARES

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Στο 2019 βρισκόμαστε και προφανώς, θα υπήρχε επιτροπή που εγκρίνει τα νέα emoji που προστίθενται στις πλατφόρμες online chat. Αλίμονο. Η Unicode Consortium λοιπόν, ενέκρινε 230 νέα emoji, με τα χαρμόσυνα νέα να αναγγέλλονται με κάθε επισημότητα μέσα από την αρμόδια 'υπηρεσία' που φέρει το όνομα Emojipedia.

Ζούμε σε συναρπαστικούς καιρούς.

Ανάμεσα σε αυτά τα 230 νέα εικονίδια λοιπόν, εκτός από το χασμουρητό, το αυτί με ακουστικό, τους ανθρώπους με αμαξίδιο, το στρείδι και τον χαρταετό, μεταξύ άλλων, θα συναντήσεις και το παρακάτω new entry:

Σύμφωνα με τις επίσημες εξαγγελίες, πρόκειται για 'χέρι που τσιμπάει', όλοι όμως μπορούμε να φανταστούμε ακριβώς ποια θα είναι η χρήση του. Ήδη, ανακοινώθηκε η έκτακτη σύγκλιση του συμβουλίου 'γλοιωδών ανδρών που μοιράζουν αφειδώς dick pics σε όλο το ίντερνετ' (ΓΑΜΑDPOI), για να μελετηθούν οι κινήσεις του είδους από εδώ και πέρα, αφού πλέον το 'μικροτσούτσουνος' ή όπως θα έλεγε και μια ψυχή 'mikrokurcica', μπορεί να χωρέσει πολύ γλαφυρά σε ένα και μόνο εικονίδιο.

Καλή αρχή να ευχηθούμε, χρησιμοποιήστε το με σύνεση.

 

Share
 

24Media Network

Λέικερς: Πρωτάθλημα ή καταστροφή

Οι Λέικερς θέλουν να κερδίσουν εδώ και τώρα. Το ρίσκο της ομάδας του Λος Άντζελες που μπορεί να τους οδηγήσει στο πρωτάθλημα, αλλά και στην καταστροφή.

 
POP για τις δύσκολες ώρες

Κανένας γονιός δεν θέλει να διαβάσει αυτό το κείμενο

Μιλήσαμε με την παιδοψυχολόγο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, Κωνσταντίνα Κωστάκου.

Σκιτσάροντας το τελευταίο πορτρέτο του Γιάννη Ιωάννου

Έξι Έλληνες σκιτσογράφοι αποχαιρετούν τον δάσκαλό τους.

Ο τελευταίος ρινόκερως

Η ιστορία του Ταμ, του τελευταίου τριχωτού ρινόκερου της Μαλαισίας, που πέθανε κι άφησε πίσω του ένα γενετικό κενό 10.000 ετών.

Social Man
PROMO