ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

2 χρόνια ONEMAN. Δεχόμαστε ευχές (και κατάρες)

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στα 2 χρόνια του ONEMAN στον θαυμαστό κόσμο του internet. Θα μας ευχηθείς τίποτα;

Τα γενέθλια είναι συνήθως ημέρα χαράς, δώρων και ευχών. Εμείς εδώ στο ONEMAN είπαμε να μοιραστούμε αυτή την ημέρα (αν και δεν είναι σήμερα τα γενέθλιά μας, ήταν πριν 2 μέρες) με εσάς. Τους αναγνώστες χάρη στους οποίους υπάρχουμε και έχουμε όρεξη κάθε πρωί που ερχόμαστε στο γραφείο να γράψουμε. Κάποιες φορές γράφουμε μπούρδες. Κάποιες άλλες φορές γράφουμε καλά κείμενα. Αλλά όλες μα όλες τις φορές (θέλουμε να) γράφουμε πράγματα που θα αφορούν κάθε έναν από εσάς και εμάς ξεχωριστά.

Αντί να βγάλουμε λογύδρια και να ευλογήσουμε τα γένια μας (σχεδόν όλοι γενειοφόροι) για αυτά τα 2 χρόνια και τους 1 εκατομμύριο ανθρώπους που μας διαβάζουν κάθε μήνα, είπαμε να αφήσουμε εσάς να μας ευχηθείτε. Από τη μεριά μας έχουμε ετοιμάσει μερικά αφιερωματικά κείμενα για να διαβάσετε μέσα στην ημέρα. Άλλα για να γελάσουμε με την πάρτη μας και άλλα απλά για να μάθουμε τι κάνουμε καλά και τι όχι.

 

Το κάναμε και πιο εύκολο με το παρακάτω button.


 

Κάθε tweet με αυτό το hashtag θα εμφανίζεται στην από κάτω πλατφόρμα. Δεμόχεθα ευχές, κατάρες, υποδείξεις και ό,τι άλλο θέλετε.

Να μας χαίρεστε ρε…