ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ένας χυμός ‘σύμμαχος’ στο 24ωρο σου

Το κείμενο αυτό είναι μέρος του project “Panteio Day”. Φοιτητές του Ad&PR Lab του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών βρέθηκαν μία ημέρα στο Σπίτι της 24MEDIA και εκεί πήραν brief από 8 αγαπημένα brand για να δημιουργήσουν native content.

 

Του Κωνσταντίνου Ασπιώτη

Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας, το άγχος, το μη δημιουργικό στρές, αλλά και οι επιπτώσεις όλων αυτών στην ανθρώπινη ομοιόσταση και ευεξία, αποτελούν κομμάτια της ίδιας αρνητικής εξίσωσης. Ένα αρκετά σημαντικό κομμάτι της πίτας που απαρτίζει το κοινωνικό σύνολο, ανεξαρτήτως ηλικιακού εύρους, βιώνει σε καθημερινή βάση μία αρκετά εξουθενωτική και ενεργοβόρα ρουτίνα ημέρας, που δεν του επιτρέπει να συνειδητοποιήσει αλλά και να  καταπολεμήσει αποτελεσματικά τις διατροφικές του ελλείψεις, καθώς και να εξερευνήσει επαρκώς τη πληθώρα των έξυπνων εναλλακτικών προσεγγίσεων έναντι αυτής της προβληματικής.

Αρκετοί από τους ‘διατροφικούς συμμάχους’ στους οποίους στρέφεται  κανείς για να μπορέσει  να ανταπεξέλθει σε μια απαιτητική ημέρα, όχι μόνο δεν του προσφέρουν όλα όσα του υπόσχονται (και δυνητικά θα μπορούσαν να του προσφέρουν), αλλά πολλές φορές αποδεικνύονται να είναι κακά καύσιμα για τον οργανισμό. Στη περίπτωση των χυμών, ως ‘φυσικοί σύμμαχοι’ για τη τόνωση, αναζωογόνηση και ενίσχυση του οργανισμού, έχει αποδειχτεί ότι τα συντηρητικά που χρησιμοποιούνται για τη διατήρηση τους αλλά και οι τεχνικές παρασκευής τους, στερούν  πολύτιμα θρεπτικά συστατικά από τους ίδιους και τους εμπλουτίζουν αντίθετα με περιττά σάκχαρα και ουσίες οι οποίες κατέχουν χαμηλή θρεπτική αξία για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Σε αντιδιαστολή με τη  παραπάνω λογική, οι χυμοί VERVE προσφέρουν μία φοβερά γευστική και άκρως υγιεινή εναλλακτική. Όταν οι περισσότεροι χυμοί του εμπορίου παρασκευάζονται δια μέσω περιστροφικών/φυγόκεντρων αποχυμωτών, οι οποίοι κατά τη διαδικασία παραγωγής του χυμού παράγουν θερμότητα και αλλοιώνουν τα συστατικά του σε βάθος χρόνου, οι χυμοί VERVE αξιοποιούν τη τεχνική του Cold Pressing, ως μέσω παραγωγής και σαν ειδοποιό διαφορά από τα υπόλοιπα προϊόντα της αγοράς. Πιο αναλυτικά, όλοι οι χυμοί λαχανικών και φρούτων συμπιέζονται μέσω μίας υδραυλικής πρέσας και σε συνδυασμό με τη μη παστερίωση του προϊόντος, τα επίπεδα θερμότητας  και οξυγόνου τα οποία δημιουργούν οξείδωση στα συστατικά του χυμού και εν τέλη οδηγούν στην απώλεια τους, μειώνονται σημαντικά. Η εν λόγω μέθοδος εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για το προϊόν, μεγαλύτερη ποιότητα και σαφώς περισσότερα θρεπτικά συστατικά μαζί με πλούσια γεύση. Δημιουργεί μία τέλεια ισορροπία.

 

Επομένως οι χυμοί Verve αποτελούν μια έξυπνη ενεργειακή επιλογή για το 24ωρο, που μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει πολλές από τις ήδη καθιερωμένες τροφές, μέσω της υιοθέτησης του Juice Cleansing. Μιλώντας για Juice Cleansing, εννοούμε τον καθαρισμό του οργανισμού από όλες τις τοξίνες τις οποίες παράγει το ανθρώπινο σώμα και μπορεί να προέρχονται από το καθημερινό περιβάλλον,  ή από την κατανάλωση τροφών πλούσιων σε σάκχαρα και καφεΐνη, με τη καθημερινή κατανάλωση χυμών. Έτσι με την τοποθέτηση των χυμών VERVE στα υψηλότερα στρώματα της ημερήσιας διατροφικής πυραμίδας, το ανθρώπινο σώμα κερδίζει: περισσότερη ενέργεια, αντοχή, ευεξία και μπορεί να αντιμετωπίσει πολύ πιο εύκολα προβλήματα όπως, κακή πέψη, επίμονα παραπανήσια κιλά, κρύωμα και γρίπη. Πρόκειται για έναν γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο, για να δει κανείς άμεσή βελτίωση στο τρόπο που λειτουργεί και αισθάνεται, σε καθημερινή βάση.

Συμπερασματικά, το ανθρώπινο σώμα αντιμετωπίζει ποικίλες προκλήσεις κατά τη διάρκεια ενός απλού 24ώρου και δοκιμάζεται παντοδαπώς ενάντια σε αυτές. Αυτά που πραγματικά χρειάζεται για τη σωστή και ομαλή λειτουργία του, είναι ενίσχυση, φρεσκάδα και μια γενική αίσθηση αναζωογόνησης. Οι χυμοί Verve ικανοποιούν και με το παραπάνω όλους αυτούς τους στόχους, χωρίς να έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις υπόλοιπες τροφές, τόσο σε συστατικά (πρωτεΐνες, βιταμίνες, εδώδιμες ίνες και ενέργεια), όσο και σε γεύση και σε υφή. Είναι μια καλοζυγισμένη επιλογή που μπορεί πολύ εύκολα να αποδειχθεί στο τέλος της ημέρας, ως ένας “πολύτιμος σύμμαχος για το 24ωρο σου”.

Δείτε όλα τα κείμενα της ενέργειας στην σελίδα http://panteio-day.24media.gr/.