ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

H μάχη των ’90s – Τα προημιτελικά

Σημαντικές οι πρώτες φάσεις κάθε διοργάνωσης, αλλά όλοι ξέρουμε ότι το πραγματικό παιχνίδι αρχίζει όταν οι μονομάχοι μετριούνται πια στα δάχτυλα των δύο χεριών. Αυτή είναι η φάση των 8.

Τα οχτώ ζευγάρια της μάχης των 90s έγιναν τέσσερα, με το κοντέρ να καταγράφει πέντε πολύ άνετες επικρατήσεις και τρία ντέρμπι. Οι Chicago Bulls, η Σάρον Στόουν, τα Παιχνίδια χωρίς Σύνορα, ο Ηρακλής και η Ζήνα και το Game Boy έκαναν περίπατο προς την 8άδα.

Από την άλλη, στο απόλυτο ντέρμπι της φάσης, οι Απαράδεκτοι κέρδισαν τα Friends παρότι έμειναν πίσω στο ξεκίνημα της ψηφοφορίας, ενώ το Discman, η ευχάριστη έκπληξη της μάχης ως τώρα, απέκλεισε τα Air Jordans και το ‘I’ll be back’ το sex tape της Pamela Anderson.

 

Τα τέσσερα εναπομείναντα ζευγάρια είναι εξ ορισμού καυτά, αφού μετά το πέρας της φάσης των 8, των τελικών δηλαδή κάθε περιφέρειας-κατηγορίας, θα έχουμε τέσσερις βασιλιάδες. Έναν για το Entertainment, έναν για το Lifestyle, έναν για τα Πρόσωπα και έναν για το Sports & Games.

Όχι, κανείς δεν θέλει να φανταστεί την αδυσώπητη μάχη της φάσης των ημιτελικών. Έχουμε να αναδείξουμε τέσσερις μεγάλους νικητές, κύριοι.

Αίμα και άμμος.

 

Κι εδώ η εικόνα σε φουλ ανάλυση για να τη μελετήσεις όσο θες.

***

Μετά τα διλήμματα του γύρου των 16, τα αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής:

Όχι άλλα λόγια. Ήρθε η ώρα των πρώτων τελικών. Ας δοθεί ο απαραίτητος πόνος.

ENTERTAINMENT

Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα

vs.

Απαράδεκτοι

LIFESTYLE

“I’ll be back”

vs.

Discman

ΠΡΟΣΩΠΑ

Σάρον Στόουν

vs.

Ηρακλής και Ζήνα

SPORTS & GAMES

Οι Chicago Bulls

vs.

Game Boy

Στο τέλος θα μείνει μόνο ένας.