ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Κέρδισε μία συλλεκτική έκδοση του Johnnie Walker Gold Label Reserve

Johnnie Walker Gold Label Reserve – The celebratory blend. Ένα premium δώρο για μια premium ημέρα. Η διαχρονική πολυτέλεια του Johnnie Walker Gold Label Reserve μπορεί να γίνει δική σου.

Με τις ημέρες των εορτών να πλησιάζουν, οφείλεις να ρίξεις μια ματιά στην κάβα του σπιτιού σου. Και να δεις αν έχεις εκεί ένα πραγματικό κόσμημα που θα φτιάξει αυτές τις ημέρες. Το Johnnie Walker Gold Label Reserve σε αυτή τη limited edition με το “golden” bottle είναι το καλύτερο δώρο για εκείνον ο οποίος τόσα χρόνια αγαπά το Johnnie Walker και θέλει να το απολαμβάνει και στην πιο ‘χρυσή’ του εκδοχή.

 

Το εορταστικό blend της οικογένειας του Johnnie Walker σε μία μοναδική χρυσή επετειακή φιάλη. Απολαυστικό και πολύπλοκο, με ιδανική ισορροπία μεταξύ γλυκών φρούτων και κρεμώδους γεύσης, η οποία εξελίσσεται σε βαθείς τόνους μελιού. Η επίγευσή του, αφήνει μία αίσθηση αρώματος ξύλου, φρούτων και ελαφρού καπνού.

Η εμβληματική τετραγωνισμένη φιάλη του JOHNNIE WALKER® διατίθεται με λαμπρή επικάλυψη που θυμίζει πολύτιμη μπάρα χρυσού και το κάνει να τραβάει τα βλέμματα όπου κι αν βρίσκεται. Ζητήστε το στον αγαπημένο σας χώρο διασκέδασης και επιλέξτε το  ως ένα ξεχωριστό δώρο. .