ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Κέρδισε prepaid gifts cards της MasterCard® συνολικής αξίας €350

Όσο φτάνουμε στα Χριστούγεννα, τα δώρα γίνονται όλο και καλύτερα. Τεράστιο δώρο για σήμερα από την MasterCard αποκλειστικά για έναν τυχερό του Oneman Secret Santa.

Αυτές τις γιορτές, έχεις να βγεις, να πιείς, να μετακινηθείς, να φας, να ξανά-πιείς, να μαγειρέψεις για όλους ή για κάποιους, να αγοράσεις δώρα για φίλους, γονείς, κορίτσια επίσημα και ανεπίσημa. Έχεις έξοδα, το ξέρεις. Τώρα μπορείς να τα κάνεις όλα χωρίς καθόλου μετρητά και χωρίς κανένα άγχος. Η MasterCard χαρίζει δύο προπληρωμένες κάρτες συνολικής αξίας €350 και εσύ κάνεις όλα τα παραπάνω ξεχνώντας τα μετρητά.

 

Η MasterCard σε καλωσορίζει σε έναν κόσμο χωρίς μετρητά!

Οι κάρτες σου προσφέρουν επίσης τη δυνατότητα ανέπαφων συναλλαγών (contactless) και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα μηχανήματα αποδοχής καρτών με το σύμβολο ανέπαφων συναλλαγών, για μεγαλύτερη ευκολία, ταχύτητα και ασφάλεια. Αποφασίζεις πώς και πού θα χρησιμοποιήσεις τις prepaid gift cards, οποιαδήποτε στιγμή στο 24ωρο, για αγορές online ή σε καταστήματα, απλά και μόνο με τη χρήση του προσωπικού κωδικού της κάθε κάρτας.

Η χρήση της prepaid card είναι πιο εύκολη, πιο βολική και πιο ασφαλής από τα μετρητά.

 

Η Prepaid Gift Card μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών και πληρωμές, σε φυσικά ή ηλεκτρονικά καταστήματα και επιχειρήσεις για αγορές και πληρωμές σε οποιαδήποτε επιχείρηση στον κόσμο δέχεται κάρτες με το σήμα MasterCard μέχρι την εξάντληση του διαθέσιμου υπολοίπου της. Δεν υπάρχει περιορισμός στο πλήθος των αγορών. Επιπλέον, δέχεται πιστώσεις χρημάτων σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων που αγοράστηκαν με αυτήν.

Η κάρτα δεν μπορεί να επαναφορτιστεί (ξαναγεμίσει) και δεν μπορεί να εκφορτιστεί (αδειάσει), ενώ δεν χρησιμοποιείται για αναλήψεις μετρητών του φορτισμένου ποσού.