ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Κέρδισε τις σοκολάτες Υγείας Παυλίδη ενός μήνα

Άλλη μία σοκολατοημέρα για το Oneman Secret Santa με μία ποικιλία σοκολάτων Υγείας Παυλίδη για έναν τυχερό.

Από τα γλυκά που η μαμά σου και η γιαγιά σου φτιάχνουν τις γιορτές μέχρι εκείνη την υπέροχη γεύση στο στόμα από την αυθεντική μαεστρία κάθε σοκολάτας, ο Παυλίδης έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα. Με τις πιο όμορφες και γιορτινές στιγμές κάθε οικογένειας. Και αυτή την αγάπη, είπαμε στο Oneman Secret Santa να την ισχυροποιήσουμε ακόμα περισσότερο, χαρίζοντας έναν σοκολατένιο μήνα σε κάποιον τυχερό νικητή.

 

Η Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη, σε όλες μάλιστα τις υπέροχες εκδοχές της, χαρίζει εδώ και τόσες δεκαετίες στιγμές απόλαυσης και χαράς σε κάθε έναν – μικρό ή μεγάλο – που έμαθε τη σοκολάτα και τη γεύση της μέσα σε αυτή τη μπλε συσκευασία που έγινε ορόσημο και συνώνυμο της σοκολάτας. Η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη δεν μένει βέβαια εκεί και με ωραίες διαδραστικές ενέργειες, φροντίζει να θυμίζει στον καθένα από εμάς όχι απλά την ιστορία της αλλά τη δική μας ξεχωριστή ιστορία απόλαυσης.

Σοκολάτες Υγείας Παυλίδη με χαραγμένο μήνυμα

Τώρα, κάθε σοκολάτα Υγείας Παυλίδη έχει χαραγμένο ένα μήνυμα για να χαρίσεις το δικό σου Ευχαριστώ σε όσους είναι πάντα εκεί για εσένα!

Posted by Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη on Monday, 7 December 2015

Κέρδισε τις 30 σοκολάτες Υγείας Παυλίδη και βούτηξε έναν ολόκληρο μήνα στη μαγεία της σοκολάτας.