ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Όταν όλα αλλάζουν, εσύ μπορείς να εμπιστευτείς το κλασικό

Οι προτάσεις του Oneman για δώρα στις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου.

Το ξεκινάμε από το χιλιοειπωμένο. Ναι, όντως είμαστε στην ψηφιακή εποχή. Nαι, όντως θεωρητικά τα πάντα μπορούν να χωρέσουν μέσα στο smartphone σου. Από την άλλη όμως, υπάρχει και άλλο ένα ‘ναι όντως’: όλη αυτή η εμμονή με την ψηφιακή εποχή κάνει τη μυρωδιά του χαρτιού, την όψη μιας χειρόγραφης επιστολής και την κίνηση του να υπογράφεις με πένα πραγματικά απολαυστικές και -μεταξύ μας- ακαταμάχητα στιλάτες.

H Hugo Boss, λοιπόν, πρωτοπόρος στον χώρο της, συνεχίζει να δημιουργεί και να υπογράφει σειρές ειδών γραφής και αξεσουάρ με πένες, στιλό, notebooks, φακέλους, καλύμματα σημειωματάριων, μπρελόκ και ομπρέλες ιδανικές για να ενταχθούν στην καθημερινότητά σου και να σε κάνουν να ξεχωρίσεις σε έναν κόσμο που κοιτάει την ευκολία ξεχνώντας την αισθητική.

Εξάλλου, μια τέτοια επιλογή θα κάνει τους αγαπημένους σου ανθρώπους να θυμούνται τις όμορφες στιγμές που πέρασαν μαζί σου τις γιορτινές μέρες και μετά, όταν τα Χριστούγεννα θα έχουν περάσει και θα έχουμε όλοι επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς.

Τελικά, μια πένα ή ένα σημειωματάριο είναι μια κλασική επιλογή δώρου για τις γιορτές που, όσο οι καιροί αλλάζουν, βάζει πάνω της κάθε πτυχή της έννοιας ‘κλασικό’ και φέρνει την προσιτή πολυτέλεια στην καθημερινότητα του γραφείου. Γιατί η αναζήτηση του όμορφου γίνεται όλο και πιο απαραίτητη στην καθημερινότητά μας.

Info

Web: https://timeonline.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/timeonline.gr/

Twitter: https://twitter.com/timeonlinegr

Instagram: https://www.instagram.com/timeonline.gr/

belsis co – 210 3217370