ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ποιος συντάκτης του ONEMAN είσαι;

Κάνε το quiz για να μάθεις ποιος συντάκτης του ONEMAN είναι πιο "κοντά" σε εσένα.

Μπορεί να μην θυμάσαι κανέναν από εμάς που γράφουμε σε αυτό το site. Μπορεί ακόμα και να θυμάσαι κάποιες από τις προτιμήσεις μας. Ήρθε η ώρα να μάθεις ποιος από όλους μας είναι πιο κοντά στις δικές σου προτιμήσεις.

Την ώρα που κάνεις το παρακάτω quiz, μέτρα πόσα Α, Β, Γ, Δ και Ε έχεις και δες με ποιον συντάκτη ταυτίζεσαι περισσότερο.

 

 

Αν έχεις περισσότερα Α είσαι ο Ηλίας Αναστασιάδης

“Είσαι ένα βαθιά συναισθηματικό αγόρι και μπράβο σου γι’ αυτό, αλλά ο χειμώνας που έρχεται είναι δύσκολος. Έχεις σε μεγάλη υπόληψη τα παιδικά σου χρόνια και ειδικά εκείνα τα Σάββατα που η βασική σου έξοδος ήταν στα Goody’s της κεντρικής πλατείας. Θέλεις κι εσύ να πάθει κάτι κακό η εθνική μπάσκετ της Ισπανίας, ντύνεσαι casual (προς το παρόν) και εύχεσαι να σε είχε γνωρίσει η Eva Mendes στην εφηβεία της. Εκεί, που σίγουρα δεν είχε καταλάβει ότι θα εξελιχθεί σε ό,τι εξελίχθηκε”.

Αν έχεις περισσότερα Β είσαι ο Χρήστος Χατζηιωάννου

“Είσαι αδερφός και οι γονείς σου πρέπει να είναι υπερήφανοι που είσαι παιδί τους. Ευτυχώς που δεν έχεις κυλήσει στο δρόμο των υπολοίπων και διάλεξες τον δρόμο της αρετής. Σου αρέσει το καλό φαγητό, να προσέχεις το ντύσιμό σου αλλά όχι και τόσο πολύ, δεν μπορείς τους super star, είσαι ρομαντικός και ευαίσθητος άνθρωπος (μην γελάτε οι υπόλοιποι) και προτιμάς να περάσεις την ώρα σου με μια κάφρικη κωμωδία από ένα ευρωπαϊκό δράμα”.

Αν έχεις περισσότερα Γ είσαι ο Στέλιος Αρτεμάκης

“Τιτανοτεράστιος. Άπαιχτος. Κοινώς γαμάτος. Είσαι άνθρωπος που έχει διαχρονικό γούστο χωρίς εμμονές στο κλασσικό. Ψάχνεις την ποιότητα αλλά ξέρεις ότι το μυστικό καμιά φορά είναι στα απλά, καθημερινά πράγματα της κουλτούρας μας.  Σίγουρα σε θέλουν οι γυναίκες #EinaiProfanes αλλά εσένα κάτι σε τραβάει πίσω και τις ταλαιπωρείς αναζητώντας το κάτι παραπάνω. Μέχρι να δεις ότι τα είχες όλα μια φορά. Και φτου κι από την αρχή”.

Αν έχεις περισσότερα Δ είσαι ο Μάνος Μίχαλος

“Είσαι από αυτούς που αν αντιπαθήσεις, θα το κάνεις ακόμη και για πρόσωπα που λίγοι θα περίμεναν. Ισορροπημένος θεωρητικά και απλός στις γεύσεις (πάλι θεωρητικά), κολλημένος με το παρελθόν και αρκετά απαισιόδοξος για το μέλλον, προσπαθείς διαρκώς να δεις ή να ζήσεις ξανά και ξανά τα ίδια, ωραία πράγματα. Η βασικότερη ανάγκη σου είναι η ελευθερία και ας μην το φωνάζεις ή ούτε καν το διεκδικείς όπως πρέπει και παρότι είσαι χαλαρός και πάντα λες “δεν πειράζει”, κατά βάθος ξέρεις ότι πειράζει και ότι δεν ξεχνάς”.

Αν έχεις περισσότερα Ε είσαι ο Θοδωρής Δημητρόπουλος

Καλή τύχη σου εύχομαι