ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πως κάνεις τα 12 ευρώ 69 χιλιάδες

Αν σε ενδιαφέρει, ο Νίκος Γράμμης, που βρέθηκε από τα online προκριματικά του Poker.gr στην πρώτη θέση του 'Grand Series Of Poker Live' της Μάλτας, μπορεί να σου εξηγήσει.

Είναι εύκολο να μετατρέψεις 12€ σε 69.000€ παίζοντας Texas Hold’em;

Την απάντηση στο ερώτημα αυτό την έδωσε πριν λίγες μέρες ο Νίκος “isnech81” Γράμμης που ήταν ο μεγάλος νικητής στο διεθνές τουρνουά πόκερ «Grand Series Of Poker Live» που διεξήχθη στη Μάλτα.

Το τουρνουά συγκέντρωσε 377 συμμετοχές και μετά από τέσσερις ημέρες παιχνιδιού, είχε μείνει μόνο ένας. Ο Νίκος Γράμμης επικράτησε όλων των αντιπάλων του κερδίζοντας έτσι τον πρώτο τίτλο GSOP Live της φετινής σεζόν και εξασφαλίζοντας χρηματικό έπαθλο 69.085 ευρώ!

Ο Νίκος είχε κερδίσει τη συμμετοχή του μέσα από online προκριματικά στο Poker.gr, το μεγαλύτερο ελληνικό οnline poker site επενδύοντας λιγότερα από 12 ευρώ!

Λίγο μετά τη νίκη του, ο Νίκος μας δήλωσε: “Αυτό ήταν μόλις το τρίτο μου “live” τουρνουά. Δεν έχω και πολλές εμπειρίες κι έτσι όταν ήρθα, είπα ότι την πρώτη μέρα θα είμαι ή πρώτος στην κατάταξη ή διακοπές. Ε, αφού τελικά ήμουν πρώτος σε μάρκες μετά το τέλος της πρώτης ημέρας, αποφάσισα να το δω πιο σοβαρά.”

 

Ο Νίκος ήταν ένας από τους 14 παίκτες που κέρδισαν τη συμμετοχή τους στο μεγάλο αυτό τουρνουά, μέσα από τα προκριματικά του Poker.gr. Την καλύτερη επίδοση από τους υπόλοιπους, σημείωσε ο Βαγγέλης «Varymetalos2” Αρμπάτσης, ο οποίος έφτασε επίσης μέχρι το τελικό τραπέζι, όπου όμως αποκλείστηκε στην 5η θέση, κερδίζοντας έπαθλο 18.190 ευρώ.

Η αποστολή της ομάδας του Poker.gr στη Μάλτα ήταν άκρως επιτυχημένη, με δύο Έλληνες στο τελικό τραπέζι και μεγάλο νικητή τον Νίκο Γράμμη. Αν θέλεις να είσαι κι εσύ στην επόμενη αποστολή της Poker.gr Team, ξεκίνα τώρα με προκριματικά που ξεκινάνε από μόλις 1 δολάριο και ίσως είσαι ο επόμενος νικητής!

Το επόμενο τουρνουά της σειράς «GSOP Live» θα διεξαχθεί 11 με 16 Δεκεμβρίου στην πανέμορφη Πράγα. Τα προκριματικά διεξάγονται καθημερινά στο Poker.gr και μοιράζουν ολοκληρωμένα πακέτα συμμετοχής στο GSOP Live της Πράγας, με όλα τα έξοδα πληρωμένα (διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο, έξοδα μεταφοράς και συμμετοχή στο τουρνουά).