ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πώς να χτίσεις ένα γήπεδο από φαγητό

Ενόψει Super Bowl οι φίλοι μας οπαδοί του NFL στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, προετοιμάζουν και τα στομάχια τους. Ζηλέψαμε λίγο.

Το Super Bowl στην Αμερική είναι ο τελικός των τελικών. Αυτό που ο ανδρικός πληθυσμός περιμένει όλη τη χρονιά. Αυτό για το οποιό ζουν και αναπνέουν επί μήνες. Πώς είναι εδώ ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ; Ακόμα περισσότερο. Πρώτον γιατί έχουν την ελπίδα να δουν κάποια στιγμή την ομάδα της δική τους πολιτείας στον τελικό και δεύτερον γιατί όπως και να το κάνουμε, σαν γεγονός είναι πολύ πιο φαντασμαγορικό.

Με αφορμή λοιπόν το NFL Super Bowl XLVIII το οποίο θα μεταδώσει αποκλειστικά στην Ελλάδα το FOX την Κυριακή το βράδυ, κάποιοι προετοιμάζουν και τα σνακ τα οποία θα χρειαστούν για τη βραδιά του τελικού.

Η συγκεκριμένη ιδέα του “σταδίου από φαγητό” είναι αρκετά διαδεδομένη και παίζει σχεδόν κάθε χρόνο σε διάφορες μορφές. Ε αυτή εδώ που βρήκαμε στο Buzzfeed είναι μία version που μπορείς να φτιάξεις αρκετά εύκολα. Όχι μόνο για αυτόν τον τελικό αλλά για κάθε σημαντικό αγώνα που θα δεις με την παρέα σου.

Σου δείχνουμε τον τρόπο από σήμερα ώστε να προλάβεις να προετοιμαστείς κατάλληλα για τη μεγάλη βραδιά. Το μεγάλο αφιέρωμα του ONEMAN στο Super Bowl θα είναι αυτή την Κυριακή, όταν όλη μέρα θα παίζουμε θέματα και αφιερώματα σχετικά με το μεγάλο γεγονός.

Βήμα Πρώτο: Βρες και στοίβαξε μεταλλικά καλάθια σε σχήμα γηπέδου

Έλα, δεν είναι δύσκολο να βρεις τέτοια. Στο σπίτι σου είναι λίγο απίθανο να έχεις αλλά όλο και κάποιος φίλος σου θα δουλεύει σε κάποια μεγάλη εταιρεία. Στην τελική σε όλα τα χαρτοπωλεία με είδη γραφείου θα βρεις μερικά τέτοια και μάλιστα πολύ οικονομικά.

Βήμα Δεύτερο: Φτιάξε μία περίμετρο από χαρτόνι

 

Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται να συγκρατείς κάπως τα καλάθια μεταξύ τους πέρα από τους συνδετήρες ή όποιον άλλον τρόπο επιλέξεις. Ένα χαρτόνι καλά στερεωμένο κυκλικά, θα δώσει στο γήπεδό σου τη μορφή που πρέπει.

Βήμα Τρίτο: Για όλα φταίει το γκαζόν

 

Δεν πρόκεται να φτιάξεις κάτι πράσινο ούτε να στρώσεις όλο το γήπεδο με guacamole. Οπότε πάρε μερικά αλουμινένια ταψάκια και ύστερα άπλωσε πάνω τους αλουμινόχαρτο ώστε να έχει πάνω του είτε σως είτε ό,τι άλλο εσύ φανταστείς. Εδώ οι τύποι έκαναν όλο το “χορτάρι” ένα τεράστιο dip και σχεδίασαν τα ονόματα των ομάδων. Οκ, δεν είναι ανάγκη αυτό.

Βήμα Τέταρτο: Χτίσε τα τείχη του γηπέδου

 

Εντάξει, με τέτοια τείχη, πρώτα θα έπεφταν αυτά και μετά θα ασχολιόμασταν με το εσωτερικό του γηπέδου. Σαθρό το βλέπω το οικοδόμημα.

Βήμα Πέμπτο: Παίξε σωστά στις κερκίδες

 

Οι κερκίδες είναι και το πιο σημαντικό κομμάτι. Μπορεί να είσαι έτοιμος να χορτάσεις μόνο με τα τείχη αλλά στις κερκίδες θα φανεί πόση φαντασία έχεις και πόσο μακριά μπορεί να φτάσει το μυαλό σου στην επιλογή των σνακ. Από πατατάκια και κριτσίνια σε καροτάκια, αγγουράκια, πιπεριές και ντοματίνια.

 

Υποσχόμαστε σε έναν από τους δικούς μας σημαντικούς αγώνες να φτιάξουμε κι εμείς ένα τέτοιο για το ONEMAN και να σας το παρουσιάσουμε. Μέχρι τότε, ραντεβού την Κυριακή για τον μεγάλο αγώνα στο FOX.