ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Την ιστορία αυτών των Χριστουγέννων, μπορείς να τη γράψεις με στιλ

Οι προτάσεις του Oneman για δώρα στις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου.

Ακόμα κι αν δεν αγαπάς ιδιαίτερα το γράψιμο, το σίγουρο είναι πως τις ημέρες των εορτών, θα το χρειαστείς. Κάτι οι ευχετήριες κάρτες, κάτι οι σημειώσεις πάνω στα δώρα, κάτι οι αφιερώσεις και οι εγκάρδιες ανταλλαγές εκφράσεων αγάπης πάνω σε χαρτί (scripta manent άλλωστε), θα σε κάνουν να αναζητήσεις ένα όργανο γραφής που συνδυάζει στιλ και ομορφιά και θα αποτελέσει από μόνο του ένα ιδανικό δώρο για αυτούς που αγαπάς πραγματικά.

Τίποτα άλλωστε δεν συμβολίζει περισσότερο στιλ και καλαισθησία, από μία πένα προερχόμενη από τον ιστορικό οίκο Montblanc. Η συλλογή Heritage Rouge et Noir γιορτάζει τα 110 χρόνια πρωτοποριακού πνεύματος του οίκου. Αναδιαμορφώνοντας το θρυλικό όργανο γραφής, διαθέτει μια μακρύτερη, πιο λεπτή σιλουέτα, σύγχρονη τεχνολογία piston filler στις πένες και διαχρονική καλαισθησία.

Το σώμα είναι κατασκευασμένο από πολύτιμη λάκκα ενώ το καπάκι είναι κατασκευασμένο από πολύτιμη ρυτίνη. Το σχέδιο ολοκληρώνει το vintage σχέδιο της αράχνης πάνω στο κλιπ με τα αντίστοιχα στοιχεία στις λεπτομέρειες του στυλογράφου.

Η σειρά κυκλοφορεί σε πένα, στυλογράφο roller και στυλό διαρκείας σε μαύρο και πορτοκαλί χρώμα. Επίλεξε αυτό που προτιμάς, για σένα και τις ανάγκες σου και για εκείνους που σημαίνουν πραγματικά κάτι στη ζωή σου.