ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το AD&PR Lab ήρθε, είδε και νίκησε

Μία ημέρα με το AD&PR Lab από το Πάντειο Πανεπιστήμιο στα γραφεία του Oneman.

Για μία ημέρα, την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου, 44 φοιτητές του τμήματος Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου βρέθηκαν στα γραφεία του Oneman. Όχι απλά για επίσκεψη. Δύο μήνες νωρίτερα είχε ζητηθεί από τους ίδιους φοιτητές να σκεφτούν θέματα τα οποία ταιριάζουν στη θεματολογία του Oneman. Στα μέσα Δεκέμβρη έγιναν οι αναθέσεις και τα παιδιά κλήθηκαν να γράψουν τα κείμενα εν είδει εργασίας εξαμήνου στα πλαίσια του μαθήματος “Δημόσιες Σχέσεις: The art of storytelling”.

 

Οι φοιτητές αποδέχτηκαν την πρόσκληση να περάσουν αυτή τη “δική τους” ημέρα στα γραφεία μας. Για να δουν από κοντά τη λειτουργία του site, να δεχθούν τις όποιες παρατηρήσεις των συντακτών του Oneman για τα κείμενά τους και να συζητήσουν μαζί μας περί online media, δημοσιογραφίας στις ημέρες μας, ανδρικού lifestyle και διαφήμισης. Εντάξει, είπαμε πολλά και για φαγητό, διασκέδαση και ζώδια (για κάποιο ανεξήγητο λόγο).

Ως Oneman ήμασταν τουλάχιστον ενθουσιασμένοι που είχαμε όλη μέρα στα γραφεία μας παιδιά τα οποία όχι μόνο διαβάζουν το site αλλά αποτελούν και εκείνη τη γενιά με την οποία θα συνεργαζόμαστε στο άμεσο μέλλον μέσα από τα διάφορα PR agencies και τις διαφημιστικές εταιρείες.

Όπως είχα γράψει και στο εισαγωγικό κείμενο της όλης ενέργειας, μπορεί αυτή η δράση να αποτέλεσε μια “πρώτη” για το Oneman αλλά ήδη σκεφτόμαστε το επόμενο βήμα. Για να είμαστε σε ακόμα μεγαλύτερη επαφή όχι μόνο με τους αναγνώστες μας αλλά και με κάθε οργανισμό εκεί έξω που έχει όρεξη για δημιουργία και συνεργασία.

Παρακάτω θα δείτε μερικές μόνο από τις εικόνες που βγάλαμε χθες στα γραφεία μας, όσο τα παιδιά ήταν παρόντα.