24MEDIA
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το Honor 8X θα δώσει φως στα φετινά σου Χριστούγεννα

Αυτό το smartphone έχει φτιαχτεί για να απαθανατίσει το ξημέρωμα της νέας χρονιάς

Τη λατρεία μας για το Honor 8Χ τη δηλώσαμε απ’ όταν βρέθηκε στα χέρια μας για πρώτη φορά, μέσα σε ένα βασιλικό κάστρο της Πράγας. Έκτοτε το νέο μας smartphone όχι μόνο έχει τιμήσει τα λεφτά του όπως είχαμε τότε στοιχηματίσει, αλλά έχει ξεπεράσει και τις αρχικές μας προσδοκίες.

Ειδικά σε σχέση με την παλαβή νυχτερινή του λήψη, ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα που κάνει άψογα. Είτε το κάνεις δώρο στον εαυτό σου, είτε σε κάποιον φίλο, ετοιμάσου για τα καλύτερα ξενύχτικα καρέ Πρωτοχρονιάς που έχεις βγάλει ποτέ.

– η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε στις 21.00 στον χειμερινό Πειραιά –

Η Honor είναι μια εταιρεία που χτίζεται πάνω στη σχέση σχεδιασμού / επιδόσεων / τιμής των προϊόντων της και παίρνει άριστα σε όλα. Η μινιμαλιστική φιλοσοφία σχεδιασμού του Honor 8Χ είναι η τέλεια ισορροπία μεταξύ νοσταλγικού old school design και εκλεπτυσμένης λειτουργικότητας, και ταιριάζει γάντι στο νεανικό κοινό που στοχεύει το δημοφιλές e-brand (ή και σε ‘κοινό με νεανική καρδιά’ όπως μάθαμε στην παρουσίαση του smartphone).

Τα βασικά του highlights περιλαμβάνουν:

  • Μεγάλη οθόνη 6.5’’ με απόλυτη καθαρότητα: Το Honor 8X είναι εξοπλισμένο με οθόνη 6.5’’ Notch Full-View 2.0, και διαστάσεις 19.5:9 με σώμα 5.5’’ ύψος και 7.8mm πάχος. Είναι κοντά στις διαστάσεις 21:9 που χρησιμοποιούν τα σινεμά για να μπορούν οι χρήστες να απολαμβάνουν εντυπωσιακές εικόνες σε ένα κομψό smartphone.
  • 91% screen-to-body ratio σε λεπτό σώμα: Το screen-to-body ration είναι το κλειδί στο smartphone design. Η Honor χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία chip-on-film (COF) και πατενταρισμένο σχεδιασμό κεραίας για να περιορίσει το πλάτος του κάτω μέρους στα 4.25mm και να πετύχει 91% screen-to-body ratio κάτι που η μεγάλη πλειοψηφία των πιο γνωστών συσκευών δεν καταφέρνει.

299€, HONOR 8X Dual (σε μπλε ή μαύρο), Γερμανός & Cosmote

  • Μινιμαλιστικό design με εστίαση στην αισθητική: Το Honor 8X έχει μεταλλικό μεσαίο πλαίσιο και 2.5D double texture aurora γυάλινο σώμα που του προσδίδει ένα κομψό και συγχρόνως εντυπωσιακό look and feel. Το design παράλληλης διαβάθμισης είναι φτιαγμένο από 15 στρώματα και δημιουργεί διαφορετικές αντανακλάσεις ανάλογα με την γωνία που το κοιτάς.
  • Προστασία για τα μάτια: Υπάρχει ανησυχία για την έκθεση των ματιών μας στο μπλε φως από τις οθόνες των ηλεκτρονικών συσκευών. Το Honor 8X υιοθετεί τη νέα ρύθμιση Eye Comfort, πιστοποιημένη από το TüV Rheinland που μπορεί να μειώσει την ακτινοβολία μπλε φωτός που εκπέμπει η οθόνη και να προλάβει την κόπωση των ματιών. Επίσης έχει τεχνολογία sunlight και night display που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν την οθόνη με απόλυτη καθαρότητα στο πολύ φως του ήλιου και κάνει το διάβασμα στο σκοτάδι προτού πάνε για ύπνο πολύ πιο άνετο.

Μιλάμε για το πιο ανταγωνιστικό smartphone αυτή τη στιγμή στην αγορά. Θα το βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα Γερμανός & Cosmote.