ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο είναι η βόλτα για τα δώρα

Οι προτάσεις του Oneman για δώρα στις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου.

Ένα δώρο δίνει χαρά σε δύο ανθρώπους: σ’ αυτόν που το δέχεται και σ’ αυτόν που το δίνει. Δεν είναι τσιτάτο από χριστιανικό ημερολόγιο, είναι μια πολύ μεγάλη αλήθεια. Όλη η διαδικασία της επιλογής ενός δώρου για κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο είναι πηγή ευτυχίας.

Ο χρόνος και οι σκέψεις που αφιερώνεις για το τι θα του άρεσε, ή τι θα του ήταν χρήσιμο, η αφιέρωση που θα του γράψεις, η φροντίδα με την οποία θα τυλίξεις το δώρο, η γλυκιά αγωνία μέχρι να το ανοίξει και να καταλάβεις πόσο πραγματικά του άρεσε από τον τρόπο με τον οποίο θα φωτιστεί το πρόσωπό του, όλη αυτή η ιεροτελεστία είναι μια αλυσιδωτή έκρηξη χαράς, αγάπης και θετικών συναισθημάτων.

Αυτά, βέβαια, με την προϋπόθεση ότι έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου ή λίγα αγαπημένα πρόσωπα, οπότε θα έχεις όντως την ευκαιρία σου να απολαύσεις τα ψώνια που θα κάνεις τις γιορτινές μέρες. Οι υπόλοιποι έχουμε δύο επιλογές: ή θα αγχωθούμε ψάχνοντας από εδώ κι από εκεί και ό,τι κάτσει, ή θα επιλέξουμε ένα μέρος όπου θα τα βρούμε όλα μαζεμένα, οπότε και τη δουλίτσα μας θα κάνουμε και θα χαρίσουμε στον εαυτό μας μια χαρούμενη χριστουγεννιάτικη βόλτα.

Προφανώς θα κάνουμε το δεύτερο και προφανώς θα στραφούμε στην ιδανική επιλογή. Στο Public. Το ίδιο θα κάνεις κι εσύ. Θα βρεις οπωσδήποτε ένα Public κοντά σου και είναι σίγουρο ότι όταν το επισκεφτείς θα βρεις δώρα για όλους όσους θέλεις να ικανοποιήσεις αυτές τις γιορτές. Ακόμα καλύτερα, θα βρεις και ιδέες για δώρα. Αν δεν έχεις σκεφτεί τι θέλεις να πάρεις και σε ποιον, στο Public θα δεις το κατάλληλο δώρο να εμφανίζεται μπροστά σου. Σε κάποιο από τα ράφια των βιβλίων, των Cds και των games ή στις προθήκες με τα hi-tech αντικείμενα και τα αξεσουάρ.

Εννοείται ότι θα βρεις και πράγματα για σένα. Δεν γίνεται να μη βρεις. Είτε έχεις βγει μόνος σου για ψώνια, είτε με την οικογένειά σου, είτε με φίλους, είναι σίγουρο ότι στην πρώτη βόλτα σου σε ένα ζεστό, στολισμένο, Χριστουγεννιάτικο Public θα ξεφυλλίσεις τόσα βιβλία, θα χαζέψεις τόσα στολίδια και θα πατήσεις τόσα κουμπάκια, που όταν πλέον φτάσεις στο ταμείο θα έχεις ένα γιορτινό χαμόγελο στο πρόσωπό σου. Και όλα τα δώρα που χρειάζεσαι για τους δικούς σου. Και κάτι για σένα, που δεν ήξερες πόσο πολύ το χρειαζόσουν, μέχρι που σου έκλεισε το μάτι από τη θεσούλα του στo Public.

Χωρίς να θέλουμε να σου στερήσουμε τη χαρά της εξερεύνησης, προτείνουμε απλώς μερικές ιδέες για να σε βοηθήσουμε στο δύσκολο, αλλά πολύ ανταποδοτικό έργο της επιλογής των δώρων για τις γιορτές.

Φορητός φωτογραφικός εκτυπωτής HP Sprocket Z3Z91A

Παραδέξου το: πόσες φορές έχεις σκεφτεί να τυπώσεις μερικές φωτογραφίες, αλλά πάντα το αναβάλλεις γιατί βαριέσαι να βρίσκεις φωτογραφείο; Όλοι το ίδιο κάνουμε. Ένας φορητός φωτογραφικός εκτυπωτής θα εκτιμηθεί απ’ όλους, λοιπόν. Go for it χωρίς δισταγμό.

Drone Hubsan Mini H107C+ Cam

Μικροσκοπικό αλλά θαυματουργό, αυτό το drone πετάει εξίσου άνετα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και θα γίνει ιδανικό εργαλείο στα χέρια όποιου ενδιαφέρεται να εισέλθει στον συναρπαστικό κόσμο των εναέριων λήψεων video και φωτογραφίας.

Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές

Τίποτα -μα τίποτα- δεν συγκρίνεται με την ανάγνωση μιας καλογραμμένης ιστορίας μυστηρίου ένα χειμωνιάτικο βράδυ. Και κανείς δεν έγραψε πιο ωραίες ιστορίες μυστηρίου από την Άγκαθα Κρίστι. Το Οριάν Εξπρές δεν είναι μόνο ένα συναρπαστικό βιβλίο. Είναι ένα γοητευτικό ταξίδι κι ένα εγχειρίδιο κατανόησης της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Απολαυστικό όσες φορές κι αν το διαβάσεις.

Activity Tracker Xiaomi Mi Band 3

Για να κάνεις επιτέλους πράξη το κλασικό resolution ‘τη νέα χρονιά θα αρχίσω γυμναστήριο’. Το Mi Band 3 θα σε ωθήσει να το κάνεις. Κι όταν ξεκινήσει, θα κρατάει τις επιδόσεις σου για να γίνεσαι όλο και πιο fit.

Βαλίτσα Καμπίνας London UK

Ξεχωριστή, στυλάτη και σχεδιασμένη έτσι ώστε να χωράει σε όλες τις πτήσεις ως χειραποσκευή. Για μια χρονιά γεμάτη ταξίδια και περιπέτειες. Για μια ιδανική χρονιά, δηλαδή.